Gündem

YENİLMEZ ARMADA

YENİLMEZ ARMADA

YENİLMEZ ARMADA
10-11-2013 10:45


İRFAN ÖZŞEKER / OĞUZHAN SARZEP

Sivasspor’a 3 puanı getiren golleri 58. dakikada Burhan Eşer ve 80. dakikada Aatif Chahechouhe atarken, Bursaspor’un tek golünü ise 77. dakika Taye Taiwo attı. Sivasspor puanını 22’ye yükselterek 3’üncü sıradaki yerini korudu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Sivasspor oldu. 1. dakikada Rafik Djebbour ile öne geçme şansını değerlendiremeyen Sivasspor, 10. dakikada ise Aatif Chahechouhe ile bir de penaltı atışından yararlanamadı. Kaçırılan penaltı Sivasspor’un oyun anlayışını değiştirmezken Yiğidolar sahayı Bursaspor’a dar etmeye devam etti. Sivasspor ilk yarıda etkili futbolunu sürdürse de soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti. İkinci yarıya da etkili başlayan taraf Sivasspor oldu. 58. dakikada Burhan Eşer ile öne geçen yiğidolar,  Bursaspor’un duran topunda 77. dakika Taye Taiwo’nun golüne engel olamayınca durum 1-1 oldu. Bu golden 3 dakika sonra Yiğidoların golcüsü Aatif Chahechouhe şık bir golle Sivasspor yeniden öne geçiren golü attı.

Önemli Dakikalar:

İlk Yarı:

1.Dakikada Sivasspor gole çok yaklaştı. Aydın Karabulut'un sol kanattan gönderdiği pasta top savunmadan sekti ve Rafik Djebbour'un önünde kaldı. Rafik Djebbour altı pas önünden şutunu çekti ama kaleci Sebastien Frey açıyı kapatıyor ve top kornere çeldi.

9. Dakikada Serdar Aziz'in, Burhan Eşer'e ceza sahası içinde yaptığı faul sonrası hakem Mete Kalkavan penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Aatif Chahechouhe’nun vuruşunda top direğe çarparak auta çıktı.

18. Dakikada Burhan Eşer’in ortasında uzak direkte topu şık bir şekilde kontrol eden Rafik Djebbour sert bir vuruş yaptı ancak Sebastien Frey açıyı iyi kapatarak iki hamlede topu kontrol etti.

24. Dakikada Bursaspor’da kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Fernando Belluschi yaptığı ortada top ceza sahası içindeki Serdar Aziz'e geldi. Serdar Aziz'in kafa vuruşu az farkla auta çıktı.

31 Dakikada Gelişen Sivasspor atağında topla buluşan Aydın Karabulut orta alanı hızlı bir şekilde geçerek ceza sahasına girmeden pasını ceza sahası içine hareketlenen Rafik Djebbour'a verdi. Rafik Djebbour kaleciyi geçtikten sonra şutunu çekemeden Michael Basser araya girerek topu kornere atıyor.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İkinci Yarı:

58. Dakikada Burhan Eşer'in golüyle Sivasspor 1-0'lık üstünlüğü sağlıyor. Gelişen Sivasspor atağında orta alanda topla buluşan Kadir Bekmezci pasını sağ kanattaki Aatif Chahechouhe'ya verdi. Aatif Chahechouhe ceza sahasına girmeden ortasını açtı ve altı pas çizgisi üzerindeki Burhan Eşer topu filelerle buluşturdu 1-0

77. Dakikada Taye Taiwo'nun golüyle Bursaspor eşitliği sağlıyor. Aatif Chahechouhe'nun, Fernando Belluschi'ye yaptığı faul sonrası topun başına geçen isim Fernando Belluschi ceza sahası dışı sağ çaprazdan Fernando Belluschi pasını Pablo Batalla'ya verdi. Pablo Batalla topu durdurdu Taye Taiwo'nun şutu köşeye giderek filelerle buluştu 1-1

80. Dakikada Aatif Chahechouhe'nun golüyle Sivasspor 2-1'lik üstünlüğü sağlıyor. Sol taç çizgisi yakınında hakem atışı sonrası topla buluşan Aatif Chahechouhe, Ziya Erdal ile girdiği duvar pası sonrası ceza sahsına girdi. Serdar Aziz'i geçtikten sonra sol çaprazdan şutunu çekti ve topu filelerle buluşturdu 2-1

Karşılaşma Sivasspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER