Gündem

Gurbette Sivas istişaresi

Gurbette Sivas istişaresi

Gurbette Sivas istişaresi
03-07-2013 17:32


HAKAN AVCI / GEBZE

Gebze Sivaslılar Dernekler Birliği ile birlikte Çayırova, Dilovası ve Gebze’de bulunan Sivas Derneklerinin yöneticileri yaz dönemi çalışmaları öncesinde bir araya gelerek istişare toplantısı yaptılar. Kuştepe mesire alanında yapılan toplantıya Çayırova Emniyet Müdürü Taşkın Tuncer’de katıldı.

Sivaslılar Derneği onursal başkanlarından Bahattin Zile’nin organize ettiği toplantıya derneğin kurucu yöneticilerinin büyük bir bölümü katılırken, Sivas Dernekler Birliği yöneticisi, Pazarcılar Odası 2. Başkanı Halil Çetin ile Sivaslı işadamı Mustafa Ulucak istişare toplantısına katılan dernek yöneticileri ve konuklara kavurma ve pilav ikramında bulundular. Toplantıya katılan Sivas Dernekler Birliği başkanı Erol Ateş herkese teşekkür ederken, yaz döneminde çeşitli organizasyonlara imza atacaklarını da söyledi.
Gebze Sivaslılar Dernekler Birliği kurucu başkanlarından Bahattin Zile’de ‘Sivaslılar olarak her zaman bir ada bulunuyoruz. Bölgemizde bulunan tüm Sivas dernekleri ile birlikte hareket etmek bize onur veriyor’ dedi.
TAŞKIN KUZU SÖZÜ VERDİ
Aslen Sivas’ın Şarkışla ilçesi doğumlu olan Çayırova Emniyet Müdürü Taşkın Tuncer’de konuk olarak davet edildiği toplantıda hemşerilerine bir sonraki organizasyonda kuzu kesme sözü verdi. Çayırova’nın başarılı Emniyet Müdürü Taşkın Tuncer, ‘ Hemşeri guruplarının gurbette dayanışma içerisinde olması çok güzel. Kültürlerimizin korunması ve yaşatılması gerekir. Hepimiz doğduğumuz topraklara elbette özlem duyuyor ve sahip çıkıyoruz. Ama görev yaptığımız her karış vatan toprağı bizimdir. Yaşadığımız kentlere ede sosyal ve kültürel açıdan katkı sunmak her yurttaşın görevidir’ şeklinde konuştu.
58. CADDE’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
İstişare toplantısının ardından Sivas Dernek yöneticileri Gebze Mutlukent’te Gazeteci Hakan Avcı’nın eşi Gül Avcı tarafından kurulan ve kısa bir süre sonra açılışını yapacak olan 58. Cadde Cafe-Restaurantta saz çalıp türkü söyleyerek çay içtiler ‘hayırlı-uğurlu olsun’ ziyareti yaptılar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER