Gündem

Sivas büyük hizmetlere kavuştu

Sivas büyük hizmetlere kavuştu

Sivas büyük hizmetlere kavuştu
15-07-2013 17:14


MUSTAFA IŞIK

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, Kepenek Caddesi esnafını ziyaret ederek, esnaflara 'Hayırlı Ramazanlar' temennisinde bulundu.

Ziyarette Kuru ile sohbet eden esnaflar kendilerine sıcak ve samimi bir şekilde ilgi gösteren Burhanettin Kuru'ya teşekkür ederek, ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Ziyarette konuşan İl Başkanı Burhanettin Kuru, AK Parti olarak Türkiye'nin her karışına ve Sivas'a hizmet için ellerinden gelen gayreti ve çabayı gösterdiklerini söyledi.

11 yıllık AK Parti döneminde Türkiye'de çok büyük gelişmelerin yaşandığını belirten Burhanettin Kuru, 'Şükürler olsun ülkemiz son 11 yılda almadığı hizmetleri aldı. Sivas'ımız da 11 yılda gerçekten büyük hizmetlere kavuştu ancak tek başına bu hizmetler yetmez. Diğer taraftan da biz AK Parti olarak vatandaşlarımızla; mahallelerde olsun, esnaf ziyaretleri ile birlikte olma çabası içerisindeyiz. Sayın Bakanımız, Milletvekillerimiz de Sivas'a geldiklerinde bu çalışmaları devam ettiriyorlar. Diğer zamanlarda da biz teşkilat mensuplarımızla birlikte, halkla iç içeyiz' dedi.

Burhanettin Kuru, esnafların kendilerine göstermiş olduğu ilgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER