Gündem

Hayırlı Olsun Başkan

Hayırlı Olsun Başkan

Hayırlı Olsun Başkan
11-04-2014 16:40


RUHİ DEMİR

Sivas Ticaret Borsası Meclis Başkanı İhsan Aksoy, Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanlığına seçilen Mimar Sami Aydın ve Belediye Başkan Yardımcıları Abdurrahim Ceylan, H. Naci Süha, Ahmet Özaydın ve Mahir Kuzucu’yu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyarette, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Borsanın çalışmaları hakkında bilgiler vererek, ‘Bilgi birikimi ve tecrübeleri ile ilimizin gelişmesi için en üst düzeyde hizmet sunacağını düşündüğümüz Belediye Başkanı Sayın Sami Aydın ve Başkan Yardımcılarına yeni görevlerinde başarılar diliyorum.’ dedi. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Sivas Belediyesi’ne her alanda gerekli desteği vereceğini, sivil toplum örgütü duyarlılığı içinde çözüme katkı sağlayacağını belirtti.

Sivas Belediye Başkanı Mimar Sami Aydın ise Sivas Ticaret Borsası Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Ticaret Borsası Başkanımız Abdulkadir Hastaoğlu ile İnşallah bu dönem birlikte şehrimize ve tüccarımıza hizmet edeceğiz. Ticaret Borsası Sivas’ımızın çok önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Sivas hayvancılık ve tarım konuşunda ciddi potansiyeli olan bir şehrimiz. inşallah Belediye Başkanlığı yaptığımız sürece hem hükümet olarak hem belediyemiz olarak ticaret borsamızla beraber tarım ve hayvancılık üzerine Sivas’ımıza önemli hizmetler sunacağımız kanaatindeyim. Özellikle Et ve Süt Kurumu fabrikasının yapımı devam etmektedir. İnşallah et ve et mamulleri üzerine faaliyete geçecek olan organize sanayi çalışmalarına kısa sürede başlarız ve Sivas hayvancılığını istenilen düzeye getiririz. Bizler Ticaret Borsamızın her zaman yanlarında olacağız, arkasında olacağız, destekçisi olacağız’ ifadelerini kullandı.

Ziyarette Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri Tarık Günhan, Ahmet Terzioğlu, Fahrettin Koçak, Hilmi Gül ve Erdal Arslan da yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER