Gündem

Karatecilerden Belediye çıkarması

Karatecilerden Belediye çıkarması

Karatecilerden Belediye çıkarması
13-07-2013 15:40


EMRE ELAGÖZ

Son yıllarda karate branşında üst üste alınan başarılı sonuçlarla adlarından övgüyle söz ettirmeyi başaran 4 Eylül Belediyespor Karate Takımı, mutluluklarını Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile paylaştı.

Ziyarette konuşan Karate Takımı Antrenörü Oğuz Ökten Başkan Ürgüp'e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: ‘Karate sporuna vermiş olduğunuz destekten dolayı hem şahsım adına hem sporcularım adına teşekkür ediyorum. Gerçekten bu destek bize sağlanmamış olsaydı bizim buralara gelmemiz mümkün olmazdı. Bugüne kadar hep amatör zihniyetle bakıyorduk olaya, sadece gençlere spor yaptırıyorduk karate öğretiyorduk önümüzde bir hedefimiz yoktu ama siz bize ne zaman destek vermeye başlayınca ben sporcuları karşıma aldım dedim ki başkanım destek veriyor bize eğer ciddi çalışacaksanız önümüzde Dünya şampiyonu ve Avrupa şampiyonu olmanın hiç nedeni yoktur. Onlar da söz verdiler 1 yıldır sonuçlarını almaya başladık teşekkür ediyoruz.’

‘BİZLERİ GURURLANDIRDINIZ, TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise karate takımının katıldıkları turnuvalarda Sivas’ı başarıyla temsil ettiğini söyledi.

Ürgüp; ‘4 Eylül Belediyespor’un karate yapan sporcuları, genç kardeşlerim sizleri tebrik ediyorum. Şimdi Oğuz Bey'in ben karakterini bildiğim için yaptığı işlerin ne kadar düzgün ve sağlıklı olduğunu bildiğimiz için hep destek verdik. Spora genel manada destek veriyoruz. İyi yönetici iyi adam bulunca problem yok. Oğuz Hocamın Allah emeklerini zayi etmedi, güzel neticeler alıyorsunuz. İmkânlar daha fazla olsa daha fazla şeyler yapmaya gayret gösteririz. Çok zor şartlar altında bu kaynakları bulmaya çalışıyoruz. Küçük ufak tefek sponsorluklarla çözmeye çalışıyoruz. Şampiyon sporcularımızı, derece yapan sporcularımızı,  onları yetiştiren anne babaları, hocalarımızı tebrik ediyorum’ şeklinde konuştu.

Başkan Ürgüp ziyaretin sonunda dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER