Gündem

Milli Eğitim´de Çınar Dönemi

Milli Eğitim´de Çınar Dönemi

Milli Eğitim´de Çınar Dönemi
19-06-2014 17:50


Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü´ne Zekeriya Çınar (44) atandı. Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar´ın Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü´ne atanmasının ardından ilimize kimin atanacağı da netlik kazandı.

Geçtiğimiz dönemlerde ilimizde yöneticilik yapan Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi. Çınar´ın önümüzdeki haftalarda ilimize gelerek göreve başlaması bekleniyor.

ZEKERİYA ÇINAR KİMDİR?

1970 yılında Emirdağ´da doğdu. 1972 yılından itibaren ailesi Eskişehir-Mahmudiye nüfusuna dahil olmuş ve burada yaşamaktadır. İlkokul ve ortaokulu Eskişehir´de, lise öğrenimini ise İzmit´te tamamladı. 1987 yılında Ankara Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Fakültesi, Eğitim Yönetimi ve Planlaması Bölümünü kazanarak Lisans eğitimini tamamladı. Anadolu Öğretmen Liselerinde öğretmenlik ve yöneticilik, Genel Lise yöneticiliği, Eğitim Hizmetleri Merkezi Müdürlüğü, İlçe ve İl Şube Müdürlükleri gibi birçok kademede olmak üzere Ordu, Sivas, Afyonkarahisar ve Eskişehir´de 22 yıl görev yaptı. Sonrasında Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi. Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü´ne atanan Çınar, evli ve 3 çocuk babası. İRADE

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER