Gündem

Sivas Günlerine ?Yiğido? Damgasını Vuracak

Sivas Günlerine ?Yiğido? Damgasını Vuracak

Sivas Günlerine ?Yiğido? Damgasını Vuracak
21-11-2013 16:51


KEMAL ÇAĞLAYAN / ÖZEL HABER

Sivas günlerine ‘Yiğido ‘ damga vuracak.

Yarın Galatasaray ile TT Arena’da karşı karşıya gelecek olan Sivasspor müsabaka öncesinde Feshane’de düzenlenen ‘Sivas günleri’nin açılışında yerini alacak.

Sivaslılar Platformu Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sivaslıları bir araya getrmek amacıyla düzenlenen Sivas Günleri’nin bu yıl daha coşkulu ve renkli geçeceğini söyledi.

İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı ve Sivaslılar Platformu Başkanı İsmail Erdem, bugün başlayacak olan Sivaslı’lar günleriyle ilgi bilgiler verdi. Erdem, Sivas günlerine Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ve futbolcuların gelmesi için Başkan Mecnun Otyakmaz’la görüştüklerini belirterek ‘ Sivasspor Başkan Mecnun Otyakmaz’ı arayıp hem kendisini, hem de Teknik Direktörümüz Roberto Carlos’la futbolcularıda orada görmek istediğimizi söyledik. Mecnun bey, böyle bir organizeye seve seve katılacağını, Teknik Direktör ve futbolcularında geleceğini söyledi. Bu bizi çok mutlu etti. İstanbul’daki bütün Sivaslı’ları Cuma gününden itibaren Feshaneye bekliyoruz’dedi.

Bugün saat 14.00’de Sivassspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Teknik Direktör Roberto Carlos ve futbolcuların katılımıyla gerçekleşecek açılıştan sonra yarında Galatasaray-Sivasspor maçına gitmek isteyen Sivaslılar için stada ücretsiz otobüs seferleri düzenleyeceği de öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER