Gündem

CÜ Bal´landı

CÜ Bal´landı

CÜ Bal´landı
19-05-2014 16:48


OĞUZHAN SARZEP

Bölgesel Amatör Ligi Play-out maçında Cumhuriyet Üniversitespor, Yıldızeli Birlikspor’u normal süresi 1 – 1 biten karşılaşmada uzatma dakikalarında attığı 2 golle 3 – 1 yenerek BAL’a yükseldi.

Fuar Alanı 2 Nolu Sahada oynanan karşılaşmayı Adem Karakaya yönetti. Karakaya’nın yardımcılıklarını ise Mustafa Gül ve Emre Aslan yaptı.

Karşılaşmaya iyi başlayan ekip Yıldızeli Birlikspor oldu. 4. dakikada takım kaptanı Eyüp Özdemir takımını 1 – 0 öne geçirdi. Golden sonra oyunda denge kuran Cumhuriyet Üniversitespor pozisyonlara girse de aradığı golü bulamayınca ilk yarı Yıldızeli Birlikspor’un 1 – 0 üstünlüğü ile sonlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Cumhuriyet Üniversitespor 58. dakikada Orhan Bütüner’in attığı golle skora denge getirdi. Golden sonra karşılıklı ataklar gol getirmeyince karşılaşma 1 – 1 beraberlik ile sonlanarak uzatma dakikalarına geçildi. Uzatma dakikalarının ilk yarısında gol olmazken, ikinci yarısının 109. dakikasında Ersin Beder ve 120. dakikasında Emre Güvendi’nin attığı gollerle Cumhuriyet Üniversitespor karşılaşmadan 3 – 1 galip ayrıldı. Bu skorla Cumhuriyet Üniversitespor ilimizi Bölgesel Amatör Liginde temsil etmeye hak kazandı.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Üniversitespor Teknik Direktörü Cem Sinan Aslan Bölgesel Amatör Ligi’ne yükseldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Aslan: ‘Karşılaşma boyunca iyi oynadık ve istediğimiz skoru aldık. Oyuncularımızı galibiyetten dolayı ve BAL’a yükseldikleri için kutluyorum. Sivas’ı ve Üniversitemizi BAL’da en iyi şekilde temsil edeceğiz’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER