Gündem

TOKİ´ye Rakibiz

TOKİ´ye Rakibiz

TOKİ´ye Rakibiz
03-06-2014 17:37


Belediye Başkanı Sami Aydın ‘Hem şehrimizi yenileyeceğiz, hem Sivas’taki inşaat sektörünü desteklemiş olacağız, rekabetçi bir yapı oluşturacağız. Özbelsan Sivas’ın TOKİ’si olacak. Müteahhitlerimiz de burada yeni iş imkanlarına kavuşmuş olacak. Böylelikle vatandaşlarımız daha kaliteli konutları daha ucuza edinme fırsatı bulacaklar’ dedi.

RUHİ DEMİR

Belediye Başkanı Sami Aydın, Özbelsan’ın TOKİ’ye rakip olacağını söyledi.

Sivas İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Sami Arifer ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Sami Aydın’ı makamında ziyaret etti.

İlimizdeki inşaat sektörünün durumu hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette söz alan Dernek Başkanı Arifer, Başkan Aydın’a hayırlı olsun temennilerini ileterek görevinde başarılar diledi.

Ziyarette İnşaat sektörünün şehrimiz açısından lokomotif bir sektör olduğunu söyleyen Başkan Aydın, ‘Şehrin bütün dinamiklerini etkileyen inşaat sektörü canlı olduğu zaman, şehir canlı olacaktır. Bu bakımdan sektörün önünü açmak bizim asli görevimizdir. Bu manada imar revizyonunda bir takım düzenlemeler, yenilikler yapıyoruz. Katılımcı bir anlayışla eksiklikleri tamamlayarak sektörün önünü tıkamadan bunu yapıyoruz’ dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜDÜRLÜĞÜ

Belediye bünyesinde Kentsel Dönüşüm adı altında yeni bir müdürlük kurulduğunu anlatan Başkan Aydın; ‘Sivas’ta herkesin şikayetçi olduğu yolların darlığı, yeşil alanların yetersizliği, okul alanları ve camilerin yetersizliği veya uygunsuzluğu ile bu tür sorunların hepsini dikkate alarak bir çalışma izleyeceğiz. Bir iki binayı yıkıp yapmak kentsel dönüşüm değil. Geniş bir alanı planlayıp etap etap bunu uygulayacağız. İlk etabı tecrübesinden dolayı TOKİ ile yapmayı planlıyoruz ama bundan sonraki projeleri Özbelsan koordinesinde yerel müteahhitlere yönelik düşünüyoruz. Hem şehrimizi yenileyeceğiz, hem Sivas’taki inşaat sektörünü desteklemiş olacağız, rekabetçi bir yapı oluşturacağız. Özbelsan Sivas’ın TOKİ’si olacak. Müteahhitlerimiz de burada yeni iş imkanlarına kavuşmuş olacak. Böylelikle vatandaşlarımız daha kaliteli konutları daha ucuza edinme fırsatı bulacaklar’ şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER