Gündem

Zara Rakibini Bekliyor

Zara Rakibini Bekliyor

Zara Rakibini Bekliyor
24-04-2014 15:52


İRFAN ÖZŞEKER

BAL liginde fırtına gibi esen Zara Belediyespor Spor Toto 3. Lige çıkmak için rakibini bekliyor.

11 grupta 154 takımın mücadele ettiği BAL Liglerinde grupların en başarılı takımlarından biri olan Zara Belediyespor bu sezon fırtına gibi esti. Oynadığı 26 karşılaşmada 19 galibiyet 6 beraberlik ve 1 yenilgi alan kırmızı karalar rakip fileleri 61 kez havalandırırken kalesinde ise sadece 12 gol gördü. Zara Belediyespor topladığı 63 puanla en yüksek puanla birinci olan takımların başında geliyor.

Zara Belediyespor’un attığı 63 golde forvet oyuncuları Fatih Özaydın ve Serdar Mert’in başarılı performanslarının rolü çok büyük. Fatih rakip fileleri 15 kez havalandırırken, Serdar ise 12 golle takımın en golcü oyuncusu oldu.

RAKİBİNİ BEKLİYOR

Son 2 sezondur 3 Ligin kapısından dönen Zara Belediyespor’da hedef bu sene Spor Toto 3. Lige çıkmak. Grubu lider tamamlayan Zara Belediyespor, birinci tur müsabakalarının sonunda belli olacak rakibini bekliyor. 3 – 4 Mayıs tarihleri arasında oynanacak ikinci tur maçlarında galip gelen 3. lige çıkacak.

HEDEF 3. LİG

Zara Belediyespor Sportif Direktörü Mustafa Ateş hedeflerinin 3. lige çıkmak olduklarını ifade etti. Gazetemize açıklamalarda bulunan Ateş özlemini çektikleri 3. lige bu sene çıkarak özleme son vereceklerini söyledi. Ateş ‘Çok iyi bir sezon geçirdik. 26 karşılaşmada 1 mağlubiyet alarak BAL’ın en az yenilen takımları arasındaydık. Attığımız 63 golle de en çok gol atan takımlardan biriyiz. Çok güzel bir sezon geçirdik ve bunu 3. lige çıkarak taçlandırıp Sivas’a ve Zara’ya bu sevinci yaşatmak istiyoruz’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER