Gündem

?Attığım Gole Sevinemedim?

?Attığım Gole Sevinemedim?

?Attığım Gole Sevinemedim?
05-03-2014 17:17


Burhan Eşer; ‘O gün çok şanssızdık. Ben kendi attığım gole bile sevinemedim. Ama kesinlikle daha fazlasını atacağım ve bende sevineceğim, taraftarı da sevindireceğim.’

OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Yiğidoların orta saha oyuncularından Burhan Eşer gazetemiz spor muhabirine Sivasspor’un performansı ve Süper Lig’deki takımları değerlendirdi.

Burhan Eşer, Sivasspor’un başarılı ve hedeflerini büyük bir takım olduğunu dile getirerek, Sivasspor’un daha iyi yerlere geleceğini de söyledi.

Elazığspor maçında attığı gole sevinemediğini ifade eden başarılı defans oyuncusu Burhan Eşer, aldıkları mağlubiyetlerin hepsini fazlasıyla telafi edeceklerini dile getirdi.

‘KENDİMİZİ AFFETTİRECEĞİZ’

Eşer, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında kendi evlerinde Elazığspor’a 1-3 mağlubiyet aldıkları için üzgün olduklarını söyleyerek şunları ifade etti; ‘Elazığ karşısında aldığımız 1-3’lük mağlubiyet gerçekten bizi çok üzdü. Kendi evimizde, kendi taraftarımız önünde böyle bir mağlubiyet almak daha da üzücü. Ama biz kendimizi affettireceğiz. Yediğimiz gollerden daha fazlasını atacağız ve taraftarımızı sevindireceğiz.’

‘ATTIĞIM GOLE SEVİNEMEDİM’

Elazığspor’a 1 gol atan ancak 1-3’lik mağlubiyet aldıkları için gole sevinemediği dile getiren Burhan Eşer şunları kaydetti; ‘Golü attığım zaman çok mutluydum. Ve daha da atmak istiyordum. Ama olmadı talihsiz bir maç oldu. O gün çok şanssızdık. Ben kendi attığım gole bile sevinemedim. Ama kesinlikle daha fazlasını atağım ve bende sevineceğim, taraftarı da sevindireceğim’ dedi.

‘3 PUANA KİLİTLENDİK’

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ne konuk olacaklarını belirten Eşer, ‘Gençlerbirliği iyi bir takım. Biz kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Antrenmanlarımızla birlikte maça çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. 3 puana kilitlenmiş durumdayız. Gençlerbirliği deplasmanından puan veya puanlarla ayrılacağımızdan eminiz. Çünkü çok iyi bir takımız. Takım olarak sadece maça odaklandık’ ifadelerini kullandı.

‘HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ’

Sivasspor’un performansını ve Süper Lig’deki takımları değerlendiren Eşer, Süper Lig’in çok hırslı bir lig olduğunu söyledi. Eşer şöyle devam etti; ‘Öncelikle Sivasspor çok iyi bir takım ve hedefleri büyük olan bir takım. Hocamızın da sayesinde eminiz ki hedefimize ulaşacağız. Süper Lig’e gelince çok hırslı takımlar var. Zor takımlar var. Ancak biz bunların hepsinin üstesinden geliriz ve üstesinden gelebilecek güçteyiz’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER