Yaşam

Ulaş'ta öğretmenler köyleri gezerek velileri bilgilendiriyor

Sivas'ın Ulaş ilçesinde öğretmenler hafta sonu köy ziyaretinde bulunup velileri bilgilendiriyor.

Ulaş'ta öğretmenler köyleri gezerek velileri bilgilendiriyor
06-05-2024 15:57
SİVAS

Ulaş Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ulaş İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri, hafta sonları YKS ve LGS sınavına girecek öğrencilerin köylerine giderek aileleriyle bir araya geliyor.

Ulaş İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Muammer Gülmez, yaptığı açıklamada, öğretmenlerin hafta sonu Gülbahçe mezrası, Karaşar ve Hacı Mirza köylerine giderek velileri bilgilendirdiğini söyledi.

Öğretmenlerin sınavlara hazırlık sürecinde öğrenci motivasyonunun artırılması, veli okul işbirliği, öğrencilerin eğitiminde veli desteği, ders çalışma ortamlarının hazırlanması ve rehberlik servisinin işleyişi konularında velileri bilgilendirdiğini aktaran Gülmez, "Ziyaretler gerek öğretmenlerimiz gerekse veliler açısından olumlu bir şekilde geçiyor. İnşallah bu ziyaretler öğrencilerimizin sınavlarda ve akademik başarılarının arttırılmasında önemli olacaktır." dedi.

Gülmez, köy ziyaretlerinin devam edeceğini ifade ederek, özverili bir şekilde hafta sonu tatillerinden zaman ayırıp köy ziyaretlerine katkı sunan öğretmenlere teşekkür etti. /AA/

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER