Gündem

Beşiktaş Sivas´a 13 Eksikle Geliyor

Beşiktaş Sivas´a 13 Eksikle Geliyor

Beşiktaş Sivas´a 13 Eksikle Geliyor
24-04-2014 15:51


OĞUZHAN SARZEP

Beşiktaş Futbol Takımı, bu sezon yaşadığı olaylar ve sakatlıklar ile ilginç istatistiklere imza attı. Siyah futbol tarihinde eşine rastlanmayacak şekilde her gruptan eksik futbolcu rekorunu kırmış oldu.

Sezona 31 futbolcu ile başlayan ve ikinci devrede bu sayıyı 29'a düşüren Beşiktaş, ligin 31. haftasına gelindiğinde sakat, cezalı, kadro dışı ve yaralı futbolcularından dolayı Sivasspor maçına tam 13 kişi eksik hazırlanıyor.

Bu sezonun en çok sakat veren takımı olan ve Olcay ile Ramon Motta hariç bütün futbolcuları sakatlık geçiren siyah beyazlılarda, ligin ilk yarısında İbrahim Toraman, Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen de kadro dışı bırakılmıştı.

SİVAS DEPLASMANINA 3'Ü KALECİ 16 FUTBOLCU KALDI

Ameliyat olan Gökhan Töre'nin Sivasspor maçına yetişmesi zor görünüyor. İkinci devreye başlanan 29 kişilik kadrodan sezonu kapatanlar, sakatlığı devam edenler, cezalılar ve kadro dışı oyuncular çıkartıldığında Beşiktaş'ın elinde Sivas'a götürülecek 3'ü kaleci 16 futbolcu kalıyor.

Bu sebeple Kara Kartalın Teknik Direktörü Slaven Biliç'in bu haftaki en büyük endişesi Sivasspor maçına kadar yapılacak hazırlıklarda yeni sakatlıkların yaşanması olacak.

İşte Beşiktaş'ın bu hafta deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı için görünen eksik futbolcuları:

Kadro dışı: İbrahim Toraman-Sezer Öztürk-Göhan Süzen

Sezonu kapatan: Holoska-Sivok-Fernandes

Cezalılar: İsmail-Veli-Motta-Jones

Haftalık sakatlık: Ersan Gülüm-Ömer Şişmanoğlu

Kurşun yarası: Gökhan Töre

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER