Gündem

CÜTF Hastanesi´nde Gökçe Dönemi

CÜTF Hastanesi´nde Gökçe Dönemi

CÜTF Hastanesi´nde Gökçe Dönemi
18-01-2014 19:25


OĞUZHAN SARZEP

Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği’ne Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Gökçe atandı.  Yeni ekibi başhekim yardımcıları Prof. Dr. Levent Özdemir, Prof. Dr. Semih Ayan, Doç. Dr. Ekber Şahin, Doç. Dr. Kenan Kaygusuz  ile objektiflerimize poz veren Gökçe, ‘Teslim aldığımız bayrağı en yukarıya taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz’ dedi.

CÜTF Hastanesi’nin her geçen gün kendisini yenilediğini, kadro ve teknolojik donanımları ile bölge bazında hizmet verdiğini belirten Gökçe, ‘Çok iyi olduğumuz alanlar var ama eksikliklerimiz de var. Bu eksiklikleri gidererek, tüm ihtiyaçlara cevap verecek bir yapı oluşturmak istiyoruz. İstişareye açık, fikir alan bir yönetim anlayışı ile hareket edeceğiz. Kısa ve uzun vadede gerçekleştirmek istediğimiz çalışma ve projeler var. Tüm hocalarımızla görüş alışverişinde bulunarak, yapacağımız çalışmaları titizlikle yürüteceğiz’ ifadelerini kullandı.

Kendisinden önce görev yapan Başhekim Prof. Dr. Ferhan Candan ve ekibine de teşekkür eden Gökçe, ‘Tüm emek ve çalışmaları için minnetarız, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER