Gündem

Belediyespor´a Moral Gecesi

Belediyespor´a Moral Gecesi

Belediyespor´a Moral Gecesi
16-03-2014 13:13


RUHİ DEMİR

Dört Eylül Belediyespor yönetim kurulu tarafından organize edilen gecede, teknik heyet ve futbolcular bu önemli maç öncesinde moral ve motivasyon sağladılar.

Müzik eğlence tarzında düzenlenen program da katılımcılara bazı ikramlarda bulunuldu. Programa,  Dört Eylül Belediyespor Kulüp 2. Başkanı İbrahim Yıldız, As Başkan ve Basın Sözcüsü Dr. Halil Kol, Genel Sekreter Şakir Yalçın, Genel Kaptan ve Futbol Şube sorumlusu Niyazi Yazıcı, Kulüp müdürü Kurbani Bütüner, teknik direktör Alaattin Çiçek, yardımcısı İzzet Çerciz, bazı futbolcu eşleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Futbolcular, çalınan sazlar ve söylenen türküler eşliğinde eğlenirken, zaman zaman kendi yörelerine ait halaylar çekerek hoşça vakit geçirdiler. Teknik heyet ve futbolcular, Kahramanmaraş maçı öncesi böyle bir program düzenlenmesinden dolayı yönetim kurulu 2. başkanı İbrahim Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

Maçtan önce düzenlenen moral gecesi sebebiyle Dört Eylül Belediyespor yönetim kuruluna teşekkür eden Çiçek, ‘Bu önemli maç öncesi bize ve sporcularımıza bir moral gecesi düzenlediler. Başta başkanımız ve yönetim kurlumuz olmak üzere herkese şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER