Gündem

Liderde Kamp Sona Erdi

Liderde Kamp Sona Erdi

Liderde Kamp Sona Erdi
06-01-2014 14:51


İRFAN ÖZŞEKER

31 Aralık 2013 -05 Ocak 2014 tarihleri arasında Nevşehir Anavos Yıltok otelde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Zara Belediyespor kamp çalışmalarını tamamladı. Sportif Direktör Mustafa Ateş, ‘TFF BAL ligi 4.grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve ilk yarıyı 33 puanla en yakın rakibinin 7 puan önünde lider tamamlayan ekibimiz devre arası hazırlıkları kapsamında oldukça verimli bir çalışma ortamında hazırlıklarını yaptı. Yönetim kurulumuzun bizlere sundukları imkanlar ve çalışma ortamından dolayı çok teşekkür ediyoruz. 5 Günlük kamp süresince bizlere yardımcı olan ve hizmetlerini esirgemeyen Avanos Yıltok Otel Müdürü Harun Çınar ve otel personeline, otelin sportif organizelerinden sorumlu yöneticisi Mesut Doğrutekin’e (MST) çok teşekkür ediyoruz.’ dedi. Ateş, ‘19 Ocakta start alacak ligin ikinci yarısı için Sivas’taki hazırlıklarımıza 7 Ocak Salı günü saat 12.00′de yapacağımız antrenmanla başlayacağız.’dedi.

Zara Belediyespor’un devre arası kampını yaptığı Yıltok Otel Müdürü Harun Çınar, ‘BAL liginde mücadele eden Zara Belediyespor’u otelimizde ikinci kez misafir etmekten çok mutlu olduk. Zaraspor amatör bir takım olmasına rağmen oldukça profesyonel yönetilen bir kulüp olarak görüyorum. Yöneticisiyle, Teknik heyeti ve futbolcusuyla mücadele ettiği ligin üstünde olan bir takım. Başarınız zaten ortada. İnşallah sezon sonunda hak ettiğiniz ve çok istediğiniz şampiyonluğa kavuşursunuz. Sizleri tebrik ediyorum. Sizleri otelimizde ağırlamaktan her zaman şeref duyarız.’ dedi.

Kırmızı-siyahlıların ikinci Başkanı Ergüder Sümbüloğlu ise, Harun Beyide artık bir Zarasporlu olarak görüyorum. Takımımızı çok iyi analiz etti. Ekibimize 5 günlük kamp süresince gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.’dedi. Sümbüloğlu, YILTOK otel Müdürü Harun Çınar’a kulübün flama, şapka ve atkısını hediye etti.

SÜMBÜLOĞLU’NA SÜPRİZ

Zara Belediyespor ikinci başkanı Ergüder Sümbüloğlu’na sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Nevşehir kampını ziyaret eden Sümbüloğlu’na futbolcular ‘mutlu yıllar başkan’ tezahüratında bulundular.

KAMP ÇOK VERİMLİ GEÇTİ

Zara Belediyespor’un oyuncularından kaptan Turan ve Emre Nevşehir kampını değerlendirdi.

Takım kaptanı Turan Bora, ‘Çalışma şartları ve ortam çok güzel. Bizlere kış şartlarında bu güzel imkanı sunan yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz. Futbolseverler ve taraftarlarımız çok iyi bir Zaraspor izleyecek.’ dedi. Başarılı defans oyucularından Marco lakaplı Emre Açıgöz ise takım arkadaşlarımız ve hocalarımızla bize sağlanan mükemmel bir çalışma ortamında hazırlıklarımızı yaptık. Kampımız çok verimli geçti.’ dedi.

HAZIRLIK MAÇINDA DA ZARA

İkinci yarı hazırlıkları kapsamında Nevşehir kampında birde hazırlık maçı oynayan Zara Belediyespor bu karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. Nevşehir temsilcisi Kapadokya Avanosspor ile Yiltok otel sahasında oynanan hazırlık karşılaşması 4-0 bitti. Zara Belediyespor’un gollerini Sinan (2), Murat ve Aykut Şafak kaydetti.

TRANSFER ÇALIŞMALARI

İlk yarı yenilgisiz lider olarak kapatan Zara Belediyespor bu performansını sürdürebilmek için kadroya takviye yapacak. Bu kapsamda ilk transferini 3. Lig Sivas temsilcisi Dört Eylül Belediyespor’un stoperi Okan Arslan ile yaptı. Zara Belediyespor ikinci başkanı Ergüder Sümbüloglu, yaptığı açıklamada 1 veya 2 futbolcu daha transfer edeceklerini söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER