Gündem

Lider´de Sakatlıklar Can Sıkıyor

Lider´de Sakatlıklar Can Sıkıyor

Lider´de Sakatlıklar Can Sıkıyor
06-02-2014 15:01


İRFAN ÖZŞEKER

Hafta sonu Bulancakspor ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını Sivas Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde yapan Zara Belediyespor’da yaşanan sakatlıklar ve uzun süren tedavi süreci sıkıntıya düşürdü. Teknik Direktör Ahad Kömürlüoğlu, ‘Grupta lider olmamız bizi diğer takımlara karşı açıkçası hedef haline getiriyor. Rakip takım futbolcularının aşırı kazanma arzusunun faturası ne yazık ki sporcularımıza çıkıyor. Bunu son oynadığımız Soyaspor maçında ve daha önceki karşılaşmalarda yaşadık. Tekme darbeleri sonucu sakatlanan futbolcularımızdan Aykut Şafak Kaya ve bel ağrısı bulunan Serdar Mert’in tedavileri nedeniyle antrenmanlara çıkamaması bizi üzüyor. Bunlara birde son antrenmanda Sinan ve Fatih Özaydın eklenince moralimiz iyice bozuldu.’ dedi.

Zara Belediyespor Sağlık ekibi Sorumlusu Asım Tanrıverdi, ‘Aykut ve Serdar’ın hafta sonu Bulancakspor karşısında oynamaları çok zor gözüküyor. Sinan ve Fatih’in tedavisi sürüyor.En azından bu iki futbolcuyu yetiştirmek için çaba sarf ediyoruz’ dedi.

’BAŞARIMIZ, ALIN TERİMİZ’

Zara Belediyespor Kulübü Başkanı Erdoğan Döner, yaptığı açıklamada camiaya ve taraftara seslendi. Döner, ‘Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde Bulancakspor’u konuk edeceğiz. Sakin ve sabırlı bir mücadele sonunda pazar günü kazanan biz olalım.’ dedi.

Döner yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Hatırlanacağı üzere 3.lig kapısından geçen sezonun son maçında deplasmanda aldığımız 1-0’lık üzücü Bulancakspor mağlubiyeti sonucu dönmüştük. Zaraspor camiası olarak uzun süre bunun üzüntüsünü yaşadık. TFF BAL Ligi 4.grupta en yakın rakibinin 7 puan önünde 38 puanla namağlup bir şekilde şan ve şerefle sezon başından bu yana elimize aldığımız grup liderliğini sürdürmekteyiz. Futbolcularımız hafta sonu oynanacak olan Bulancakspor maçının hazırlıklarını teknik ekibimiz nezaretinde yapmaktadır. Bizim için Soya Gençlikspor maçı hazırlıkları ve atmosferi ne ise Bulancakspor karşılaşması da öyle olmalıdır. Bize konuk olacak olan Bulancakspor kulübünü ilçemizde en iyi şekilde ağırlayacağız. Misafir edeceğiz. Centilmenliği elden bırakmadan sakin ve sabırla futbolcularımıza maç başlangıcından maçın bitimine kadar destek verelim. Sahada futbolcularımızın başarılı oyunu, tribünlerde taraftarımızın onlara vereceği destekle sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz. Unutmayalım; Başka Zara ve Başka Zaraspor yok. Onun için takımımıza hep destek, tam destek verelim. Her zaman onur ve gururla, camia olarak ‘Başarımız, Alın terimiz’ diyelim. Sakin ve sabırlı bir mücadele sonunda pazar günü kazanan biz olalım.’dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER