Gündem

Keyifler yerinde

Keyifler yerinde

Keyifler yerinde
20-07-2013 16:30


İRFAN ÖZŞEKER

Sivasspor’da yeni sezon hazırlıkları hummalı bir şekilde devam ediyor.

Sivas’taki bir haftalık 1. etap kamp çalışmalarının ardından, geçtiğimiz hafta başından bu yana hazırlıklarını Hollanda’nın Arnhem kentinde devam eden Yiğidolar, çalışmalarını sıkı bir antrenman programı ile sürdürüyor.

Teknik Direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda futbolcuların hırsı ve çalışma azmi yüzleri güldürüyor. Hazırlıklarına günde çift antrenmanla hazırlanan kırmızı beyazlı ekip, sabah antrenmanlarında kondisyon çalışmaları yaparak yeni sezona güç depolarken, akşam antrenmanlarında ise topla birlikte taktiksel çalışmalar ile Hollanda kampına devam ediyor. Takımın dün gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, 5'e 2 top çalışması yaptıktan sonra, 7'şer kişiden oluşan gruplar halinde çok pas çalışması yaparak antrenmanı tamamladı.

‘ÇOK İYİ DURUMDAYIZ’

Yaklaşık bir haftadır devam eden 2. etap kamp çalışmalarıyla ilgili Hollanda basınına açıklamada bulunan Teknik Direktör Roberto Carlos, takımın her geçen gün çok daha iyi konuma geldiğine vurgu yaptı.

Sivasspor’da göreve geldikleri andan itibaren öncelikli şartlarının ‘başarı’ olduğuna vurgu yapan Carlos; ‘Futbolculuk yaşantımda her türlü başarıyı elde ettim. Artık benim yaşadığım bu sevinci takım olarak, teknik direktör olarak yaşamanın zamanı geldi. Bu yolda da çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz’ dedi.

Fizik ve kondisyon anlamında takımın her geçen gün biraz daha iyiye gittiğini söyleyen Carlos; ‘Her ne olursa olsun takımdaki tüm arkadaşlarımız antrenmanlarda fire vermeyecek ve mevcut performanslarının çok daha üzerine çıkabilmek adına ter dökecek’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER