Gündem

Tüdemsaş İşçileri Carlos´a Teşekkür Etti

Tüdemsaş İşçileri Carlos´a Teşekkür Etti

Tüdemsaş İşçileri Carlos´a Teşekkür Etti
15-05-2014 18:03


HABER MERKEZİ

Manisa´nın Soma ilçesinde kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonrasında çok sayıda madencinin yaşamını yitirmesi ve birçok madencinin de yer altında mahsur kaldığı kazayla ilgili önceki gün antrenmanda 'Bir avuç kömür için bir ömür verenlere... Başımız sağ olsun' yazılı pankart açan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'a Türkiye Demiryolu Makineleri Sanayi Anonim Şirketi (TÜDEMSAŞ) işçileri teşekkür etti.

Antrenmanı takip eden farika işçileri Carlos'a Soma'da hayatını kaybeden işçilere göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı baret hediye ederek Carlos'u fabrikaya davet ettiler. Carlos ise bareti kendi evinde bir müzesi olduğunu ve bareti de müzesine koyacağını söyledi.

TÜEMSAŞ işçilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Carlos, 'Sadece sizin ve meslektaşlarınız için değil hepiniz için zor olan bir dönemde bütün dünya özellikle Brezilya şuan takip ediyor ve dua ediyor. Onlarda rahmet diliyorlar kaybettiğimiz arkadaşlarımıza. Bu yüzden çok teşekkür ediyoruz ziyaretiniz için. Kalbimiz hem sizinle hem de onlarla beraber' dedi.

TÜDEMSAŞ işçileri adına konuşan Çetin Yurtsever ise, 'Bizler de TÜDEMSAŞ çalışanları adına ve Demiryol İş Sendikası üyeleri adına Sivasspor yönetimine, teknik heyetine ve sporcularına özellikle Roberto Carlos'a Soma'da şehit olan işçi arkadaşlarımızın kazasına göstermiş oldukları duyarlılıkları ve dualarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. İşçilerin koruyucu olan bareti kendisine hediye etmek istiyoruz' diye konuştu.

Fabrika işçileri Karabükspor karşısında Sivasspor'a başarılar dileyerek Carlos ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER