Gündem

Kupada Rakip Eskişehir

Kupada Rakip Eskişehir

Kupada Rakip Eskişehir
17-01-2014 16:03


İRFAN ÖZŞEKER

?Ziraat Türkiye Kupası Türkiye´yi Kucaklıyor? sloganı ile bu yıl 52.´si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası´nda grup maçlarında ikinci karşılaşmalar bugün oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Sivasspor gurubun ikinci maçında bu gün Eskişehirspor ile karşılaşacak.

Sivasspor, A grubunda bugün Eskişehirspor´u ağırlayacak. 4 Eylül Stadyumu´nda oynanacak karlılaşma saat 16:30´da başlayacak. Kutluhan Bilgiç´in düdük çalacağı karlılaşmada, Bilgiç´in yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Ahmet Şimşek yapacak. Hakan Akmısır´ın 4. hakemliğini yapacağı karşılaşma A Haber´den canlı olarak yayınlanacak.

KUPADA İLK KEZ

Sivasspor ile Eskişehirspor Ziraat Türkiye Kupası´nda ilk kez karşı karşıya gelecek.

İki ekip bu zamana kadar 11´i Süper Lig, 2´si de Süper Final Avrupa Ligi Kupası olmak üzere toplam 13 resmi müsabakada karşı karşıya geldiler. Bu karşılaşmalardan 4´ünü Sivasspor, 4´ünü Eskişehirspor kazanırken 5 karşılaşmada berabere sonuçlandı. Sivasspor rakip fileleri 16 kez havalandırırken kalesinde ise 20 gole engel olamadı.

İki ekip arasında oynanan son karşılaşmada Sivasspor ligin ilk yarısında, rakibini kendi sahasında 3 ? 2 lik skorla yenmişti.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu´nun diğer maçında ise Akhisar Belediye Gençlike ve Spor kendi evinde Bursaspor´u ağırlayacak. Manisa 19 Mayıs Stadyumu´nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati ise 19:00.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu´nda oynanan ilk karşılaşmaların ardından Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile Bursaspor´un 3er puanları bulunuyor. İlk karşılaşmalarda rakiplerine yenilen Sivasspor üçüncü sırada yer alırken puansız diğer takım Eskişehirspor ise son sırada yer alıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER