Gündem

?Takımımı Tanıyamadım?

?Takımımı Tanıyamadım?

?Takımımı Tanıyamadım?
02-02-2014 18:19


Carlos ‘Böyle hata yaparsanız yenilmekten kurtulamazsınız. Elde ettiğimiz pozisyonları cömertçe harcadık. Son vuruşlardaki etkisizlik açık farklı yenilmemize neden oldu.’

OĞUZHAN SARZEP / İRFAN ÖZŞEKER

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Torku Konyaspor müsabakasında takımı tanıyamadığını söyledi.

İkinci yarıya çok iyi başlangıç yapan ve ilk yarı sonucu takıma takviye yaparak gücüne güç Sivasspor’da  Torku Konya şoku yaşanıyor.

Müsabakaya iyi başlayan ve ilk dakikalardan itibaren rakip kalede tehlike yaratan Sivasspor’da 6.dakikada yenilen gol oyun düzenini alt üst etti. Golden sonra ataklarını sıklaştıran ve dar alanda kısa paslaşmalarda gol arayan Sivasspor’da evdeki hesap çarşıya uymadı. Art arda gelen goller sivasspor’u tamamen oyundan düşürdü. Takıma yapılan takviyelerde sonucu değiştirmedi.

Müsabakanın ardından görüşlerini açıklayan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ‘Sahada oyuncularımı tanıyamadım. Takımımı tanıyamadım. Böyle futbol oynarsanız yenilmemeniz mümkün değil. Pozisyonları cömertçe harcadık. Şut atmak yerine paslaşmayı ön planda tutarsanız bu sonuca katlanırsınız‘ dedi.

T. Konyaspor 3-0 Sivasspor

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta maçında deplasmanda Torku Konyaspor'a konuk olan Sivasspor rakibine 3-0 mağlup oldu.

T. Konyaspor'a galibiyeti getiren golleri 6. dakikada Djalma Campos, 25. dakikada Hasan Kabze ve 62. dakikada Theofanis Gekas attı.

Rakibi ile oynadığı son 6 maçta yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor bu sonuçla 6 maçın ardından Konya temsilcisine yenilmiş oldu. Sivasspor bu sonuçla ligde 32 puanda kaldı.

Kırmızı,beyazlı ekip ligde gelecek hafta Sivas'ta Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Ligin 2. yarısına muhteşem Kayserispor galibiyeti ile başlayan Sivasspor, Konya deplasmanında aldığı yenilgi ile taraftarlarını hüsrana uğrattı. Mücadelenin ilk yarısında forvet hattında büyük sıkıntı yaşayan Roberto Carlos'lu Sivasspor ileri uçta Aatif Chahechouhe ile etkili olamaya çalışsa da istediği verimi Aatif'tan alamayınca ilk yarıda Yiğidolar deplasmanda etkisiz oldu. Maça hızlı başlayan T. Konyaspor 5. dakikada öne geçme fırsatı yakaladı ancak direk gole izin vermedi. Bu pozisyondan 1 dakika sonra Hasan Kabze'nin pasıyla Djalma Campos takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra da Sivasspor kalesinde etkili olmaya devam eden Konyaspor dakikalar 25'i gösterirken Itandje uzun pasında Gekas topu Hasan Kabze ile buluşturdu ve Hasan da farkı 2'ye çıkaran golü attı.

İkinci yarıya oyuncu değişikliği başlayan Roberto Carlos, Kadir'in yerine Pedro Oldoni'yi oyuna aldı. Oyuncu değişikliği ile 2. yarının ilk bölümünde rakibine oranlara daha istekli başlayan Sivasspor, Konyaspor kalesinde gol aradı. 90 dakika boyunca rakibine oranla daha çok topla oynayan Sivasspor bu başarısını ileri uçta göstermekte zorlandı. Sivasspor'un gol aradığı dakikalarda sahneye Gekas çıktı ve farkı 62. dakikada 3'e çıkardı. Karşılaşmanın geride kalan dakikalarında orta alan şeklinde geçen mücadelede başka gol olmayınca Konyaspor Sivasspor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmadan Önemli Anlar:

6. Dakikada Torku Konyaspor, Djalma Campos ile öne geçiyor. Sağ kanattan gelişen atakta Hasan Kabze'nin pası ile ceza sahasına giren Djalma Campos son çizgiye inmeden altıpas alanının hemen yanından vuruşunu yapıyor ve topu sol köşeden filelerle buluştu 1-0

25. Dakikada Torku Konyaspor, Hasan Kabze ile farkı ikiye çıkardı. Kaleci Charles Itandje kendi yarı sahasından ileriye gönderdiği topu ceza sahası içinde kontrol eden Gekas topuk pasını penaltı noktası üzerindeki Hasan'a gönderdi. Hasan Kabze ise bekletmeden plase vuruşla farkı 2'ye çıkardı. 2-0

62. Dakikada Orta alandan gelişen Konyaspor atağında Hleb'in ara pası ile sol çaprazda topla buluşan Ergün Teber arka direkteki arkadaşı Gekas'a pasını yerden gönderdi. Gelen topa hareketlenen Theofanis Gekas tek vuruşla farkı 3'e çıkarttı. 3-0

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER