Gündem

FOX TV´de Gazetemiz Konuşuldu

FOX TV´de Gazetemiz Konuşuldu

FOX TV´de Gazetemiz Konuşuldu
23-01-2014 17:17


OĞUZHAN SARZEP

Gazetemiz canlı yayında dünyaya tanıtıldı.

FOX TV Çalar Saat ekibi dün sabah erken saatlerden itibaren Hükümet Meydanından canlı yayın yaptı. Yaklaşık 4 saat süren canlı yayında Sivas ve Sivaslıdan övgüyle bahseden ve Sivas’ta canlı yayın yapmaktan mutlu olduğunu dile getiren usta gazeteci İsmail Küçükkaya, gazetemizi de canlı yayında tanıtarak gazetede yer alan haberleri dünyaya duyurdu.

Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Kemal Çağlayan ile görüşen Küçükkaya ‘Sivas’ta olmaktan, Cumhuriyet şehri Sivas’ta canlı yayın yapmaktan çok mutluyum. Sivas ve Sivaslı bizi bağrına bastı‘ dedi.

GAZETEMİZİ TANITTI

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Kemal Çağlayan ile Akşam Gazetesinde 14 yıla yakın zamandan beri birlikte çalıştıklarını canlı yayında dile getiren İsmail Küçükkaya, ‘Herkes bir gün İradeli olacak ‘İlkesi ile yayın hayatını sürdüren ve Sivas ve Sivaslının sesi olan gazetemizi tanıttı.

Canlı yayında gazetemizde yer alan haberleri dünyaya duyuran Küçükkaya ‘Sivas’ta böyle bir güzel gazetenin yayın hayatını sürdürmesinden mutluluk duydum. Başarılar diliyorum. Elbette bize düşen görev yörenin değerlerini tanıtmaktır’ dedi.

SANAYİ ESNAFI GELDİ

Gazetemizde yer alan haberler ile birlikte ‘Esnaf isyan etti’ haberleri okuyan İsmail Küçükkaya’nın yanın sonrası etrafı sanayici esnafı ile doldu. Eski Sanayide bulunan esnaflar biran önce mağduriyetlerinin dindirilmesi için destek istediler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER