Gündem

Sırrı Ağabey Fidanlaştı

Sırrı Ağabey Fidanlaştı

Sırrı Ağabey Fidanlaştı
30-04-2014 18:11


OĞUZHAN SARZEP

Sportif kişiliğinin yanı sıra, önce hakemlikle, ardından hakem hocalığında ve sonrasında Marka Alış Veriş merkezindeki ana depoda başarılı çalışmalarıyla gönüllerde taht kuran ve Sivaslının ‘Sırrı Ağabey’ olan Sırrı Yıldız adına özürlü öğrenciler fidan dikti.

Marka Grup Besi Tesislerinde fidan diken Ahmet Kutsi Tecer Özel Eğitim Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezinin öğrencileri, veliler ve Marka Yönetim Kurulu ‘Sırrı Ağabey’i fidan dikerek andı.

‘SIRRI YILDIZ ADINA HATIRA ORMANI’

Marka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halis Kaptan yaptığı açıklamasında, Sırrı Yıldız ağabeyin anısına bir hatıra ormanı yapmak istediklerini ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan şunları söyledi; ‘Ahmet Kutsi Tecer Özel Eğitim Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezinin okul müdürü Enver Hoca ile beraber bir heyet yakın zamanda bizleri ziyaret ettiler. Okulumuz özürlü çocuklarımızın eğitimleriyle alakalı Sivas’ta çok önemli bir yeri kaplayan, çok güzel hizmetler veren bir okulumuz. Okulumuzun öğrencileriyle beraber bizim grubumuzun işbirliği ile bir tören bir aktivite düzenleyelim dedik. Bunu da yakın zamanda kaybettiğimiz bizim değerli büyüğümüz, ağabeyimiz, Sivas’ımızın en sevdiği değerli eski hocalarından, hakemlerinden, eğitim gönüllülerinden Sırrı Yıldız ağabeyimiz ve Marka alış veriş merkezlerinin insan kaynakları, halka ilişkiler müdürümüz Sırrı Yıldız ağabeyimizin anısına bir hatıra ormanı yapalım dedik.’

‘400 FİDAN DİKİLDİ’

400 tane fidan diktiklerini ifade eden Marka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halis Kaptan şunları söyledi; ‘Bugün yaklaşık 400’e yakın fidan dikmeyi düşünüyoruz. Hocalarımla beraber okulumuzun öğrencileri, aileleri ile birlikte güzel bir günde tesislerimizde bir araya geldik. Şuanda çocuklarımızın yüzlerinde o heyecanı, o güzel aktiviteyi hissediyoruz. Hem onlara ağaç dikmeyi, yeşili sevmeyi, doğayı sevmeyi, hem büyüğümüzün arkasından rahmetle güzel bir şekilde yad etmeyi, hem de şehrimizde eğitim ve özel sektör dayanışmasını iş birliğine örnek teşkil etmek bu şekilde başka adımları da hem mevcut okulumuza hem diğer okullarımızda örnek teşkil etmek adına güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Çocuklarımızı hayata daha iyi alıştırma adına nice çalışmalar yaparız. Emeği geçen başta okul müdürümüze, yönetimine ve çocuklarımızın değerli ailelerine teşekkür ediyorum. Biz Marka Grup olarak bu tür gençlerimizin, çocuklarımızın faydasına olan hayrına olan her türlü çalışmada yanındayız’ dedi.

OKUL MÜDÜRÜNDEN MARKA’YA TEŞEKKÜR

Ahmet Kutsi Tecer Özel Eğitim Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Enver Yıldız, destek veren herkese çok teşekkür ettiklerinin altını çizerek şunları söyledi; ‘Sivas genelinde hafif düzeyde özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilere hizmet veren okulumuzun öğrencilerinin çevre bilinci kazanması, ağaç sevgilerinin artırılması ve duyarlı hale gelmeleri adına Marka Yönetim Kurulu Başkanı Halis Bey ile irtibata geçtik. Bize yer tahsis edeceğini ifade ettiler. Okulumuzun tabelasının dikilmesi özellikle hatıra ormanı anlamında bizim için önemliydi. Böyle bir etkinlik planladık. Bugün buradayız. Emeği geçen bizi misafir eden, destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER