Gündem

Son etap başlıyor

Son etap başlıyor

Son etap başlıyor
03-08-2013 14:30


KAAN KARAGUŞ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’da futbolculara verilen 2 günlük izin sona erdi.

Yeni sezon hazırlıklarına 4 Temmuz’da Sivas’ta başlayan ve yaklaşık 10 günlük sıkı bir idman programımın ardından, 15 Temmuz’da Hollanda’nın Arnhem kentinde kampa giren Sivasspor, nihayet 3 haftalık kamp sürecin ardından yurda döndü.

Hollanda’da ki kamp süresi boyunca toplam 5 hazırlık karşılaşmasına çıkan kırmızı-beyazlılar, bu maçlardan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve bir beraberlik elde etti.

İlk hazırlık maçında Hollanda ligi takımlarından Nec Nijmegen’e 2-1 mağlup olan ve ardından De Graafschap’a ile 1-1 berabere kalan kırmızı-beyazlılar, bu duraklama döneminin ardından iyi bir çıkış trendi içerisine girdi. 3. hazırlık maçında Go Ahead Eagles’i 2-1’lik skorla geçen Yiğidolar, son maçta Portekiz liginin güçlü takımlarından Belenses FC’yi 1-0’lık skorla yendi. Kamp süresi boyunca oynadığı hazırlık karşılaşmalarında her geçen gün bir adım daha iyiye gitmeyi başaran Sivasspor, son maçında Süper Lig’in yeni takımlarından Kayseri Erciyesspor ile karşı karşıya geldi.

Çoğunlukla yedek oyuncuların forma giydiği karşılaşmada Yiğidolar rakibine 2-1’lik skorla boyun eğdi. Bu maçın ardından Hollanda kampına da son noktayı koyan kırmızı-beyazlılar yaklaşık 3 haftalık özlemin ardından yurda dönüş yaptı. Bugün sabah saatlerinde kulüp tesislerinde bir arya gelecek futbolcular, Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretin 3. Etap kamp çalışmalarına başlayacak.

RAKİP KASIMPAŞA

17 Ağustos’ta start alacak zorlu lig maratonu öncesinde 2 hafta daha sıkı bir idman programından geçecek Sivasspor, bu süre zarfında tek hazırlık karşılaşması yapacak.

Kırmızı-beyazlılar 10 Ağustos Cumartesi günü İstanbul’da Kasımpaşaspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Carlos ve yardımcıları lig öncesinde futbolcularını son kez bir hazırlık karşılaşmasında takip edecek ve sezon içerisindeki muhtemel 11’i bu maçın ardından şekillendirecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER