Gündem

Genel Merkez Talimatlı İstifa

Genel Merkez Talimatlı İstifa

Genel Merkez Talimatlı İstifa
23-05-2014 23:51

HABER MERKEZİ

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz, görevinden istifa etti.

Çapraz, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'nın, ülke genelinde yaptığı bir çalışma çerçevesinde, birçok ilde 300'e yakın il ve ilçe teşkilatlarında değişiklik yapma kararı aldığını belirtti.

Sivas'ta da merkez ilçe, Yıldızeli, Hafik ve Gemerek ilçelerinde değişikliğe gidildiğini ifade eden Çapraz, 'Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda ve seçimlerde gece gündüz demeden fedakarca çalışan teşkilatıma çok teşekkür ediyorum' ifadesini kullandı.

Görevi süresince yapılan seçimlerde başarılı sonuçlar alındığını belirten ve teşkilat mensuplarına teşekkürlerini ileten Çapraz, şunları kaydetti:

'Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda, 3,5 yıldır sürdürmekte olduğum Merkez İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni oluşacak yönetime de partimizi bizden aldıklarından daha üst noktaya taşımaları için başarılar diliyorum. Bundan sonraki süreçte de kurucusu olduğum ve bugüne kadar 13 yıldır değişik kademelerinde hizmet etme onurunu yaşadığım partimizin emrinde olacağımı ifade etmek isterim.'

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER