Gündem

Başarılar Belediye

Başarılar Belediye

Başarılar Belediye
17-04-2014 16:06


İRFAN ÖZŞEKER

Sezona 1. lig parolası ile başlayan ve ligi dördüncü sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanan Dört Eylül Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, play-offlarda da başarılı olarak finale kalen mavi kırmızılılarda final müsabakaları bugün başlıyor.

Final müsabakalarının açılışında Dört Eylül Belediyespor bugün Ankara Selim Sırrı Tarcan Spor Salonunda saat 16:00´da Beşiktaş ile karşılaşacak. Karşılaşma Beşiktaş Tv´den de canlı olarak verilecek.

2. ligden 1. lige çıkmak için mücadele eden Beşiktaş, Palandöken Belediye ve Şahinbey Belediye ile karşılaşacak olan Dört Eylül Belediyespor final müsabakalarında ilk iki sırada yer alırsa Voleybol Acıbadem 1. lige çıkmaya hak kazanacak.

Final müsabakaları öncesinde görüşlerini gazetemize açıklayan Dört Eylül Belediyespor Erkek Voleybol Takım Antrenörü Levent Zoroğlu final müsabakalarına sezon başından beri hazırlandıklarını ve başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Zoroğlu ?Özlediğimiz 1. lige çıkmak için artık son virajdayız. Sezona da 1. lig parolası ile başlamıştık. Önce ligde daha sonra play-offlarda bize yakışan şekilde mücadele ederek finale kaldık. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. İnşallah 1. lige çıkarak tüm Sivas´a bu sevinci yaşatacağız? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER