USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ALLAH DEVLETİMİZE VE MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN?

24-01-2018

Afrin Operasyonu devam ediyor. Allah, ?Yiğitlerimize? güç, kuvvet versin. Geçen hafta yazdığım yazıda bu konuyu işlemiş ve gözüken köy kılavuz istemez demiştim. Evet, Türk Devleti, bir kez daha dünyayı şaşkına çevirdi ve gerekeni yaptı. Çok şükür, milletimizin kahır ekseni, devletinin ve ordusunun yanında yer aldı. Çok az da olsa sütü bozuklar çıkmadı mı? Çıktı, elbet. Ama zaten onların kim olduklarını, neye, kime hizmet ettiklerini bu millet biliyor. Artık, meydan eskisi gibi boş değil. Devletimiz gücünü, ağırlığını ülkemin her yerinde hissettiriyor.  Belli isimler ve belli yapılar ise  yine sahne alıp, hainliklerine devam ediyor. Bu bizi şaşırttı mı? Tabiiki, şaşırtmadı.   

Blli başlı kişi ve guruplar,  güya savaşa hayır diye sosyal medyada sözüm ona barışçıl faaliyette bulunuyorlar. Ama bu zatlar dün Hatay´da, İstanbul´da, Kayseri´de, Diyarbakır´da bombalar patladığında, benim askerim, polisim şehit olduğunda bunlar neredeydi? O zaman neden ?teröre hayır? demediler, diyemediler. Bu it sürüsü, itlik yapmaya, havlamaya devam ediyor. Önceki gün Cumhurbaşkanımız da çok net konuştu. Çok net mesajlar verdi. Başta HDP, KCK v.b yapıdaki taşeronlara seslenerek, ? Sakın ha, sakın? diyerek uyardı. ?yapan bedelini öder? dedi.

Allah´a şükürler olsun. Mehmetçik şu süre zarfında operasyonda gösterdiği başarısıyla dosta güven, düşmana korku verdi. Amerika´nın bizim sinir uçlarımızla bu kadar oynamasının bir nedeni olmalı. Belki, gücümüzü test etti. Belki milletimizin duyarlılığını, sabrını ölçtü. Bütün bunlar ileriki dönemlerde belli olacak. Ancak şu var ki, Amerika, neyi hesap ederse etsin, neyi planlamış olursa olsun. Her şerde bir hayır vardır misali, tüm dünya Türkiye Cumhuriyetinin ve Şanlı Ordusunun gücünü gördü. Kolay lokma olmadığımızı da herkese göstermiş olduk. Bin yıldır kesintisiz bu coğrafyada hüküm süren milletimiz, ben buradayım, burdayım, kim ne istiyorsa, buyursun gelsin! Mesajını vermiştir. Ha bundan sonra ne olur? Bir defa bundan daha kötü olmaz söyleyeyim. Amerika´sı da, Almanya´sı da, Fransa´sı da, İngiltere´si de bize yanaşmak için sıraya girecektir. Bundan emin olun.

Beni gururlandıran, sevindiren bir diğer konu da harekâtın başlamasıyla birlikte Sivaslılar da gerek şehrimizin yöneticileri. Gerek sivil toplum yöneticileri ve gerekse hemşerilerimiz tek yürek olup, devletine ve ordusuna sahip çıktı. Bunu en güzel örneğini  Ulu Camii´ndeki sabah namazında gördük. Çoluk çocuk, genç yaşlı, amiri memuru herkes saftaki yerini aldı. Hülasa, fırsat elimize geçti. Bu soysuzların kökünü kurutmadan dönüş yok? Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?