USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

KADINLAR NE İSTER?

18-09-2023

Kadınlar hayatları boyunca aslında tek bir şey ister, mutlu edilmek. Bunun yolu da sevgi, saygı, fedakarlıktan geçer.

Her kadın hayatında kendisini her zaman değerli hissettirecek ince ruhlu bir eş, onun için verdiği emekleri hiç unutmayacak hayırlı bir evlat da ister. Hakkıdır da kadının sonuna kadar.

Tabii bunca yaşanan maalesef ki cinayetlerin tek sebebi bu mutluluğu kadına vermemek diyebilir miyiz? Tabiki de hayır.

Sevdiği kadına, nişanlısına ya da eşine hayatının en değerli armağanı gözüyle bakan erkekler de azımsanmayacak kadar fazla. Hayatını sevdiği insanın mutluluğu üzerine kuran erkekler...

Hayatıma girdiğin için çok mutluyum diyen bir eşi, sevgisini en derinde hissettiren evlatları ve ailesi olan bir kadın mutlu olmak için başka bir şey istemez ki. O kadın kendisini zaten dünyanın en şanslı insanı olarak görüyordur.

Kadınlar düşünüldüğü gibi bambaşka şeyler, lüks hediyeler, yatlar ve katlar istemezler ya da isteseler bile gerçek anlamda istedikleri bunlar değildir. Her kadın içinde aşamadığı yalnızlığı ve sevgisizliği maddi değeri yüksek şeylerle doldurmaya çalışabilir o kadar.

Ama bu durum kadının sadece maddiyat istediğini göstermez. Kadın maddiyattan ibaret değildir. Kadın her şeyden önce gelecek adına bir anne adayı, bir anne, bir kız kardeştir bu hayatta.

Kadınları kalıplara sokmaya çalışmak yerine anlamak, sevgi göstermek en büyük iki anahtardır bu hayatta.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
abdulllah peker
abdulllah peker 7 ay önce
mükemmel bir yazı emeginize teşekkür ederim kadınlar dünyanın en degerli canlılarıdır