USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

MÜGE ANLI HAYRANLIĞI

05-10-2023

Yılların televizyon fenomeninden bahsetmek istiyorum bu hafta. “Müge Anlı.”

Gazeteci, hukukçu, sunucu kimliğinin yanında yıllardır ülkemizde yaşanan birçok cinayeti kısa sürelerde çözerek gündeme oturmayı başardı.

Mesela çok zorlu görünen Palu Cinayetini çok kısa sürede tüm Türkiye’nin gözü önünde tüm ayrıntılarıyla çözdü. Ki bu cinayet herkesin akıllarına durgunluk veren cinsten bir cinayetti.

Avukat Rahmi Bey, Adlı Tıp Uzmanı Şevki Bey de bu serüvene eşlik eden iki kıymetli insan. Müge Anlıya bu program sürecinde yol arkadaşlığı yapmaktan hiç vazgeçmediler.

Tabii tüm bu kişilerin yanında kamera arkasında bulunan sayısız insan da cinayetlerin, kayıpların çözülmesinde elinden geleni yapmaya devam ediyor. Şüpheli olan her durumda şehir şehir dolanan ekip arkadaşları da program için çok kıymetli.

Türk halkının Müge Anlıya ve programına olan hayranlığı da kelimelerle ifade edilemeyecek kadar büyük. Yapılan yardımlar, destekler hepsi Müge Anlının ne kadar sevildiğinin kanıtı.

Tekerlekli sandalye projesi, Kızılay’a yapılan destekler hepsi Müge Anlının insanlara aşılamış olduğu güven duygusunun birer örneği. Türk Halkı birisine gerçekten güveniyorsa o insan gerçekten iyi işler yapıyor demektir.

Çünkü biz toplum olarak herkese kolay kolay güvenmeyiz ya da destek olmayız. Samimi, gerçek bulduğumuz şeyler için mücadele eder ve destek oluruz.

O zaman diyelim ki Müge Anlı hep iyi işler yapsın, çözülmemiş olayları çözsün. İyilikler çoğalarak devam etsin.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?