USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Kalıcı Olmak İstiyorum?

?Kalıcı Olmak İstiyorum?

?Kalıcı Olmak İstiyorum?
04-01-2016 13:49
Google News


Yiğidoların hırslı, azimli, genç ve başarılı futbolcusu Beykan Şimşek; ‘Bulunduğum yerde en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum. Burada kalıcı olmak istiyorum. Burada varlığımı en yüksek şekilde hissettirmek ve maç kazandırmak istiyorum’ dedi

OĞUZHAN SARZEP

Medicana Sivasspor'un orta saha oyuncularından Beykan Şimşek, Sivasspor’un başarısı için elinden gelenin en iyisini yapacağının altını çizdi

Kulübün yayın organı Sivasspor Dergisi'nin Aralık ayı (2015) konuğu olan Beykan Şimşek, Sivasspor ile ilgili düşüncelerini, futbol hayatını ve hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

‘7. SINIFTA FUTBOLA BAŞLADIM’

Futbol hayatına 7. sınıfta başladığını söyleyen başarılı oyuncu Şimşek; ‘7’nci sınıfta Isparta’da yaşıyordum. Okulda Danone’nin karmaları vardı. İlk başta okul takımıyla gittim. Daha sonra Akdeniz bölge karmasına seçildim. 2007 yılında Danone Kupası için 16 kişilik Fransa’ya gidecek bir grup oluşturuldu. Bende oraya gitmeyi başardım. Oraya gidip dünya 3’üncüsü olduk. Geldikten sonra ilk başta Beşiktaş ile görüşmeye gittim, anlaşamadım. Küçüklüğümden beri tuttuğum takım Fenerbahçe’yi istedim. 12 yaşımda da yani 2007’nin ikinci döneminde okul başladıktan sonra Fenerbahçe’ye gittim. 2 yıl da orada yalnız kaldıktan sonra ailem de İstanbul’a geldi ve böylece futbola başladım’ dedi.

‘GOL ATACAĞIMA İNANIYORDUM’

2013 yılında Fenerbahçe’de ilk golünü attığını dile getiren Şimşek; ‘O sene sezon başında çağrılmamıştım ve çok üzülmüştüm. Devre arasına kadar kendimle çok konuştum, çok hırslandım. Çalışıp, çabaladıktan sonra kalıcı olabileceğime inandım. Aykut Hoca beni devre arası kampına çağırdı. Orada da iyi bir performans gösterdim. Hemen profesyonel imza attırdılar. İkinci devrede bütün maçlarda kadroya girdim. Avrupa Maçları dâhil hep kadrodaydım. İlk maçımız Elazığ maçıydı. Aykut Hoca bana ikinci yarı oynatabileceğini söylemişti. Fakat ilk yarı 2–0 mağlup duruma düştük. O yüzden ilk maçım orada nasip olmadı. Elazığ maçından sonra Bursaspor ile Türkiye Kupası maçı vardı. Çok iyi çalışıyordum, hoca da görüyordu. 2–0 gibi iyi bir skor yakaladık. Sonrasında da oyuna girdim. Çok hazırdım. Altyapıdaki arkadaşlarıma, herkese söylüyordum, 15–20 dakika şans bulsam, gol atacağıma inanıyordum. Oyuna girmek nasip oldu. Semih abi de pas verdi, sağ olsun asistini yaptı. Golden sonra Cristian Baroni beni omuzlarına aldı, sağ olsun Volkan abi bile kalesinden çıkıp geldi, hepsi beni tebrik ettiler’ dedi.

‘MAÇ KAZANDIRMAK İSTİYORUM’

Sivasspor’da kalıcı olmak isteyen ve hedeflerini açıklayan Beykan, şunları dile getirdi; ‘Ben bunu hep söylerim, ilk başta bulunduğum yerde en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum. Burada kalıcı olmak istiyorum. Burada varlığımı en yüksek şekilde hissettirmek ve maç kazandırmak istiyorum. Sonrasında tabi ki de milli takımda bayrağımızı en iyi şekilde taşıyıp temsil etmek istiyorum. Sonrasında da nasip olursa kendimi geliştirip yurt dışında da bir kariyer planlaması yapmayı isterim.’

 ‘SAÇ STİLİMİ SÜREKLİ DEĞİŞTİRİYORUM’

Saç stilinin anlamını herkesin merak ettiğinin sorulması üzerine Şimşek; ‘Şuan bir anlamı yok aslında. Ben sürekli değiştiriyorum. Önceden çok uzundu. Semih ağabey 3 numaraya vurdu. Bir süre 3 numara kaldı. Sonrasında yine uzattım. Normalde saçlarım kıvırcık. Böyle yapıp düzleştirdim. Sonra yine kestirmeyi düşünüyorum’ şeklinde konuştu.

‘SIRTIMA DA KÜRŞAD VE

40 ÇERİSİ’Nİ YAPTIRACAĞIM’

Vücudundaki dövmelerin anlamlarını söyleyen ve ilerleyen zamanda sırtına da Kürşad ve 40 Çerisini yaptıracağını ifade eden genç futbolcu şunları söyledi; ‘Sol kolumdaki dövme İstanbul’u anlatıyor. En güzel anılarımı İstanbul’da yaşadım. Oraya gittikten sonra ailemin her şeyi düzeldi. Bu yüzden bütün İstanbul konsepti var. Sağ kolumdaki dövme daha bitmedi; ama o da vatanımı çok seven ve milliyetçi birisi olduğum için parmaklarımda Türk yazıyor. ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ yazıyor, Atatürk ve ay yıldız var. İleriki zamanda da sırtıma komple Kürşad ve 40 Çerisini yaptıracağım. Çok acıyor, birazcık cesaret edemiyorum. Beklemek lazım; ama yine de yaptırmak istiyorum.’

‘SİVAS GÜZEL BİR ŞEHİR’

Sivas’ı çok sevdiğini ve futbol anlamında çok güzel bir şehir olduğunu söyleyen Beykan; ‘Sivas, çok güzel bir şehir. Ben genç bir oyuncu olduğum için açıkçası benim için çok iyi. Futbol anlamında çok iyi bir şehir; çünkü yapacak bir şey yok, evdeyim. Ben öyle çok sosyal aktivitesi olan bir insan değilim; ama bence güzel bir şehir. Buraya futbol için geldiğimiz için, ben o yönden değerlendiriyorum, güzel. Bütün gün bilgisayar oyunu oynuyorum. Birde köpeğimle ilgileniyorum’ dedi.

‘ONLARIN TEZAHÜRATLARI BİZİM

İÇİN POZİTİF KAYNAK OLUYOR’

Son olarak taraftara bir mesaj veren Beykan Şimşek; ‘Kötü gidişimiz oldu. Yavaş yavaş toparlıyoruz, daha da toparlayacağız inşallah. Bizi çoğu zaman desteklediler, sağ olsunlar. Aynı şekilde bekliyoruz. Onların desteğiyle biz kendimizi saha içerisinde daha çok motive ediyoruz. Onların tepkisi ve tezahüratları bizim için pozitif bir kaynak oluyor’ şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!