USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Seneye direk finalde

Seneye direk finalde

Seneye direk finalde
03-07-2013 13:59
Google News

RUHİ DEMİR

4 Eylül Belediyespor, gençler Türkiye şampiyonasında dördüncü oldu.İzmir’de yapılan küçükler Türkiye şampiyonasında ise ilk sekize giren 4 Eylül Belediyespor, hentbolde Sivas’ı başarıyla temsil etti.

Hentbol takımı antrenörü Doğan Ardahanlı,  4 Eylül Belediyespor Kulübü As Başkanı Nuri Çayır’ı ziyaret etti. Eskişehir’de yıldızlar maçlarında Türkiye dördüncüsü olduklarını belirten Ardağanlı, ‘Seri başı olduk. 4 Eylül Belediyespor bayan hentbol takımı, ne yarı final, ne de ön eleme maçı yapmadan önümüzdeki yıl doğrudan Türkiye Şampiyonası final mücadelelerine katılacak’ dedi.

Turnuvada, Arife Yaşin’in gol kralı olduğunu belirten Ardahanlı, sporculardan Başak ve Merve Durdu’nun ise en iyi kaleci seçildiğini ifade etti. Ardahanlı, milli sporcu Merve Durdu’nun Danimarka’ya gitmek için hazırlandığını söyledi.

Geçen sene ligi üçüncü bitirdiklerin belirten hentbol takımı antrenörü Doğan Ardahanlı, ‘Göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp ve ayrıca Kulüp başkanımız Ahmet Polat'a ve yönetim kurulu üyelerimize, herkese çok teşekkür ediyorum’ dedi

Kendisinin de uzun yıllar hentbol oynadığını belirten 4 Eylül Belediyespor Kulübü As Başkanı ve Uzakdoğu Salon Sporları Sorumlusu Nuri Çayır ise Türkiye şampiyonasından derece ile dönen bayan hentbol takımını tebrik ederek, yönetim kurulu üyesi ve hentbol şube sorumlusu Orhan Kimsesiz, antrenör Doğan Ardahanlı ve sporculara teşekkür etti.

Çayır, ‘Maddi ve manevi desteklerinden dolayı onursal başkanımız ve aynı zamanda Belediye Başkanımız Sayın Doğan Ürgüp ve kulüp başkanımız Ahmet Polat'a da teşekkür ediyoruz’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!