USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?KAZANMAK ZORUNDAYIZ?

?KAZANMAK ZORUNDAYIZ?

?KAZANMAK ZORUNDAYIZ?
05-09-2013 15:25
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Kırmızı beyazlı ekip Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında oynanan Fenerbahçe maçından sonra verilen iznin ardından yarın oynayacakları Kayseri Erciyeslespor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Roberto Carlos gerçekleştirilen idmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Roberto Carlos Fenerbahçe maçının tuhaf bir maç olduğunu belirtti. Oyuncuların hırsından memnun olduğunu dile getiren Carlos, sonuçtan da memnun olmadığını söyledi.

‘FENERBAHÇE MAÇI TUHAFTI’

Roberto Carlos bazı kişisel hatalardan dolayı oluşan problemler olduğunu dile getirerek şunları kaydetti; ‘Fenerbahçe maçı açıkçası tuhaf bir maçtı. Maça tuhaf başladık. Ama futbolcuların hırsı çok güzeldi. Sonuç tabii güzel değildi. Hiç kimse yenilmek istemez. Ama hakemin ayağından dönen bir pozisyonda gol yedik. Sonra iki tane duran toptan gol yedik. Bazı kişisel hatalardan dolayı oluşan problemler bunlar. Ama bunları düzeltebiliriz. Sonuç iyi olmasa da futbolcularımın hırsından memnunum’ dedi.

‘ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ’

Teknik Direktör Roberto Carlos sakat futbolcuların durumlarının değerlendirmesini yaparak, antrenmana güzel bir şekilde başladıklarını söyledi ve önümüzdeki maçlara bakacağız dedi.

Roberto Carlos şu ifadelere yer verdi; ‘Ziya’nı ayağında bir problem var. Borjan ve Cihan zaten milli takıma gittiler. Abdurrahman Dereli’nin dizinin arkasında biraz problem var. Abdulkadir’in de tedavileri zaten yapılıyor yani iyileşiyor. Ama antrenmana güzel başladık. Geçen maçı unuttuk ve önümüzdeki maçlara bakacağız’ dedi.

‘KAZANMAMIZ GEREKİYOR’

Yarın oynayacakları Cumhuriyet Kupası maçı için karışık bir kadro ile maça çıkacaklarını dile getiren Roberto Carlos hazırlık maçı da olsa kazanmak gerektiğini dile getirdi.

Carlos; ‘Yarın oynayacağımız Cumhuriyet Kupası maçı için karışık bir kadro oluşturacağız. Oynamayan arkadaşlarımız maç temposu kazansın diye, oynayan arkadaşlarımızı da maç temposunu düşürmesinler diye karışık bir takım oluşturacağız. Ve hazırlık maçı da olsa kazanmamız gerekiyor. O yüzden karışık bir kadroyla çıkacağız’ dedi.

‘TEBRİK ETMEK ÖNEMLİDİR’

Fenerbahçe maçının ardından taraftarı selamlayan ve futbolcuları tebrik eden Roberto Carlos, böyle bir yaklaşımın Sivasspor içinde önemli olduğunu dile getirdi. Yıldız adam Carlos şu ifadelere yer verdi; ‘Açıkçası bu tür fair-play futbolda biraz daha dost bir yaklaşım olması gerekiyor. Takımımızın maçı içinde bu çok önemli. Hakem tabii ki bazı hatalar yapmış olabilir. Karşı takımı da tabii ki tebrik etmemiz gerekiyor. O yüzden Sivassporumuzun ve hepimizin maçı için önemli şeyler bunlar. Ve takımımızın da başarısında bize yardımcı olacak şeyler’ dedi.

‘2 YERLİ OYUNCU ALABİLİRİZ’

İyi bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Carlos, iki yerli futbolcu daha kadroya katmak istediklerini dile getirdi. Roberto Carlos Semih Şentürk ile görüşme yapıldığını fakat Semih’in farklı planların olduğunu ifade ederek şunları kaydetti; ‘İyi bir kadro ve iyi bir takıma sahibiz. Transferin son günlerinde belki iki yerli futbolcu daha olabilir kadromuzu biraz daha artırmak için.  Şuanda Semih Şentürk planlarımıza dahil değil. Öyle bir planımız vardı. Görüşmede yapıldı fakat Semih’in biraz farklı planları var. O yüzden Semih şu anda bizim transfer listemizde yok. Ama alacağımız futbolcular da daha çok atağa yönelik futbolcular olacak’ dedi.

ANTRENMAN

Roberto Carlos, kulüp tesislerinde gerçekleşen idman öncesi sahada futbolcularıyla kısa süre konuştu. Daha sonra, yarın oynayacakları maçın hazırlıklarına ısınma hareketleri ile başlayan Yiğidolar, gruplar halinde kondisyon ve istasyon çalışması yaparak idmanı tamamladılar.

İdmana ülkelerinin milli takım kamplarında bulunan Milan Borjan ve Cihan Özkara, arka adalesinde sorun olan Ziya ve tedavisi süren Abdulkadir katılmazken, Abruhham Dereli düz koşu yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!