USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Belediye 1 Puanla Döndü

Belediye 1 Puanla Döndü

Belediye 1 Puanla Döndü
09-09-2013 14:47
Google News


OĞUZHAN SARZEP

İstanbul Tepecik Belediye Stadında oynanan müsabakayı Kocaeli Bölgesi orta hakemlerinden Mehmet Güngör, yardımcılıklarını ise Sakarya Bölgesi hakemlerinden Mustafa Aldemir, Murat Taşçıkar ve dördüncü hakemliğini ise Sibel Koçak yaptı.

Lige sıkı hazırlanan Dört Eylül Belediye spor hakemin başlama düdüğü ile maça hızlı başladı. Kendi evinde rakibine göz açtırmayan konuk ekip Dört Eylül Belediyespor, rakip kaleye üst üste ataklar geliştirdi. Dört Eylül Belediye spor takımı sayısız gol pozisyonlara girerek pozisyonları değerlendiremedi. Müsabakanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla golsüz sona erdi.

Maçın ikinci yarısına' da hızlı başlayan ve oyuna ağırlığını koyan Dört Eylül Belediye spor takımı müsabakanın ikinci yarısın da ise adeta ev sahibi takımı Silivri sporu sahasına hapis ederek rakip kalede gol aradı ama aradığı golü bir türlü bulamadı ve maçın 90 dakikası 0 - 0 skorla neticelendi.

Maç sonrası açıklamada bulunan Dört Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Çiçek, ‘Silivrispor deplasmanından bir puanla dönüyoruz, sporcularımı sahada göstermiş oldukları performans ve gayretlerinden dolayı kutluyorum gönül isterdi ki buradan üç puanla dönelim ama olmadı şimdi kendi evimizde oynayacağımız Yeşil Bursa A.Ş maçı öncesi bir Türkiye Kupası maçımız var Nevşehir Gençliksporla bu çok önemli iki müsabakamıza hafta içi sporcularım ve ben çok iyi hazırlanıp bu iki müsabakamızı da kazanarak yakaladığımız bu başarıyı sürdürmek istiyoruz’ dedi.

Dört Eylül Belediyespor Basın Sözcüsü Dr. Halil Kol ise yaptığı açıklamasında ise şu ifadelere yer verdi. ‘Takımımız çok güzel bir futbol sergiledi ben teknik heyetimizi ve sporcularımızı kutluyorum bu sonuçtan dolayı’ dedi.

Basın Sözcüsü Dr. Halil Kol bizi Silivri deplasmanında yalnız bırakmayan Gurbetçi Sivaslılara büyüğünden küçüğüne ve özellikle bayan hemşerilerimize ve Yiğidolarımıza çok teşekkür ediyorum bizi Silivri deplasmanında yalnız bırakmadılar ve geldiler desteklediler şeklinde konuştu.

Dört Eylül Belediyespor Hafta Sonu Spor Toto 3.Lig 1.Grubun 3.Haftasında deplasmanda 15 Eylül 2013 Pazar günü Saat: 16.00’da Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumunda Yeşil Bursa ile karşılaşacak.

3. LİG 1. GRUP’TA HAFTANIN SONUÇLAR

Dört Eylül Belediyespor - Silivrispor ( 0 - 0)

Ankara Demirspor-Beylerbeyi( 0 - 0 )

Localtime Fatih Karagümrük-Payas Belediyespor( 0 - 0 )

Belediye Bingölspor-Kızılcabölükspor( 0 - 4 )

Ümraniyespor-Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor( 1 - 0 )

Yeşil Bursa-Adliyespor( 2 - 4 )

Derince Belediyespor-Siirtspor( 2 - 0 )

Tekirova Belediyespor-Bergama Belediyespor( 1 - 0 )

Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü-Adıyamanspor( 1 - 0 )

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!