USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Spor Camiasından Başkan Ürgüp´e Teşekkür

Spor Camiasından Başkan Ürgüp´e Teşekkür

Spor Camiasından Başkan Ürgüp´e Teşekkür
04-10-2013 14:45
Google News


SPOR SERVİSİ

Ziyarette Başkan Ürgüp’e, spora verdiği destekler dolayısıyla teşekkür eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç; ‘Sivas amatörüne, Sivas sporuna çok büyük katkılar yaptınız. Bunu her ortamda dile getiriyoruz. Ben Sivas gençliği adına, spor camiası adına sizlere şükranlarımı sunuyorum. İnşallah devamını bekliyoruz. Çünkü devletin gücü her tarafa yetmiyor, uzanamıyor. Birçok eksiğimiz var. Birçok alanı da siz kapatıyorsunuz. Ben şükranlarımı sunuyorum.’ şeklinde konuştu.

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN AMATÖR

SPORA KATKILARI SAYMAKLA BİTMEZ

Ardından söz alan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Demirok ise Amatörler Haftası nedeniyle ziyarete geldiklerini belirterek, ‘Başkanımızı ziyarete geldik. Kendisine Sivas’taki spora hem yatırım olarak, hem de spor etkinliklerine fiili katılım olarak katkısı olduğu için teşekkür ederiz. Amatör spor Kulüplerimizle hem de Sivas’taki diğer spor etkinliklerine, takdire şayan katkıları olmaktadır. Tüm spor camiası ve amatör spor kulüpleri adına Başkanımıza saygılarımı iletiyorum’ dedi.

BAŞKANIMIZIN YAPTIĞI SPOR

TESİSLERİ SİVAS’IN GURURU OLDU

Futbol İl Temsilcisi ve ASKF Genel Sekreteri Hayrettin Yıldız ise Başkan Doğan Ürgüp’e teşekkürlerini sunarak başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ‘Belediye Başkanımızın amatör spora çok büyük katkıları olduğuna şahidiz. Seviniyoruz, Sivasspor’un Türkiye kupasındaki rakibi olan takım otel görüşmemizde aynen şunu söylediler; ‘2 gün boyunca tüm tesisleri gezdik. Biz Antalya’ya yakın olduğumuz için orayla kıyasladık. Belki sayısal olarak Antalya’da tesisler çok ama sistem ve güzellik olarak Sivas’taki tesislere imrendik ve Sivas’ı bu kadar beklemiyorduk. Çok güzel bir şehirmiş’ dediler. ‘Spor olarak ta çok ileridesiniz’ diye bizi tebrik ettiler. Biz yıllarca diğer illere spor müsabakalarına gittik. Oradaki spor tesislerine imreniyorduk neden bizde yok diye. Ama şimdi övünerek söylüyorum ki spor tesislerimiz o noktaya geldi. Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim.’

SPOR’A YAPTIĞIMIZ YATIRIMLARIN KARŞILIĞINI

ALMAK BÜTÜN SİVAS GİBİ BİZİ DE MUTLU EDİYOR

Sivas sporuna verdiği destekler her kesim tarafından bilinen ve takdirle karşılanan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise spora yatırım yaparak doğru bir iş yaptıklarını kaydederek şunları söyledi: ‘30 Eylül ile 6 Ekim arasındaki zamanın Amatör Spor Haftası’nın etkinlikleri halinde değerlendirilmesi önemli bir fikirdir. Bundan dolayı bakanlığımıza teşekkür ediyorum. Yaptığımız işleri aslında devlet politikalarına, hükümet politikalarına uygun olduğunu düşünüyorum.  Bana göre biz doğru olanı yaptık. Üzerimize düşen görevi tam manasıyla yaptığımızı düşünmüyorum. Bunu bir mütevazilik olsun diye söylemiyorum. İlk yıllar tecrübe kazanılmasıyla geçti. Yerinin alınması, tedarik edilmesi, bütçelerin oluşturulması derken dördüncü, beşinci yılın içerisinde konuya vakıf olduğumuzu düşünüyorum. Allah izin ve fırsat verdiği taktirde yeni dönemde Paşaçayırı Spor Tesislerinde bir kapalı salon düşünüyoruz. Salon sporlarına ağırlık vereceğiz. Voleyboldaki etkinliğimizi sürdüreceğiz, geri adım atmadık. Takımımız Süper Lig’den düştü, düşecek takım değildi. Maddi sebeplerden yetememezlikten düştük. 1 veya 2 ay çocukların maaşını geciktirince demolize oldular. Şuanda daha ucuz daha enerjili bir takım kurduk. 2. Ligden tekrar Süper Lig’e çıkacağız. İnşallah hentbol bayanlarda Süper Lig hedefimiz var. Futbolda 2. Lig’e çıkma hedefimizi sürdürüyoruz. Tesisleşmede Türkiye’nin belediye bazında en iyi belediyesi olma konuma gayret göstereceğiz. İlk sıralarda yer aldığımızı biliyorum. Bu bir bakış meselesidir. Bu işe ayrılan kaynaklar, israf edilen kaynaklar değildir. Biz zaten kaynakları kendi gücümüz ile buluyoruz. Daha önce olmayan kaynaklar, olmayan yatırımlar vardı. Şuanda kaynaklar oluşturuldu. Olmayan yatırımlar yeni oluşturuluyor. Karatede, sayokanda, gerek voleybolda, basketbolda, bisiklet müsabakalarında, futbolda, güreşte ciddi bir atılım içerisindeyiz. Bazı branşlarda henüz tam bir oluşum sağlayamadık. Mesela, Yıldızlar dalında güreş takımı kurmayı planlıyoruz. Aslında Sivas’ta bir de boks takımı kurmamız gerekiyor. Hedefi çok büyütüyorum, Sivas milli boksörler çıkartmadı mı, çıkarttı. Çok ciddi boksörlerimiz vardı. Adlarını unuttuk, kaç tanesini sayabiliriz ki. En son Alparslanlar vardı, Vedatlar vardı, Seyfi Tatar’lar da Sivaslı. Bu memleketin mayasında, damarında spor var. İnsanımızın yapısı sağlam, dayanıklı yapımız var. Bundan sonra çıkacak, inşallah elbirliğiyle yapacağız.’

 Konuşmaların ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç Başkan Doğan Ürgüp’e, amatör spor kulüplerine verdiği desteklerden ötürü plaket takdim etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!