USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

EN İYİSİ CARLOS

EN İYİSİ CARLOS

EN İYİSİ CARLOS
01-01-2014 15:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP / İRFAN ÖZŞEKER

Sivasspor´a 2013-2014 yaz sezonunda gelen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Burhan Eşer futbolcularla, teknik direktörlerle, hakemlerle ve özel hayatıyla ilgili açıklama yaptı.

Sivas´ı ve Sivasspor´u yürekten sevdiğini ifade eden Eşer, en gaddar oyuncunun takım arkadaşı Da Costa olduğunu söyledi.

Sivasspor´un performansını değerlendiren Burhan Eşer, çok iyi bir takım olduklarını ifade ederek, hedeflerinin çok büyük olduğunu vurguladı.

İşte yetenekli orta saha oyuncusu Burhan Eşer´in açıklamaları;

UNUTAMADIĞINIZ GOL?

Gençlerbirliği´nde oynarken sezonun ilk maçında Kocaeli´ne attığım golü unutamıyorum. 3 ? 4 kişi çalımlayıp golü atmıştım. Güzel bir goldü. Güzel tepkiler almıştım. Sezonun ilk maçının ilk golünü atmıştım.

YAPTIĞINIZ EN GÜZEL ASİST HANGİSİ?

Asistim golümden daha çok. Süper Lig´de Gençlerbirliği´yle 100. maçımdı. Gaziantepspor maçıydı. Yine 2-3 kişi çalımlayıp pası vermiştim kim olduğunu şimdi hatırlamıyorum oda güzel bir gol atmıştı. 100. maçım olmasından dolayı bu asistimi hiç unutmuyorum.

EN SEVİNDİĞİNİZ MAÇ HANGİSİ OLDU?

Bu sene ki Konyaspor maçı benim için çok anlamlı bir maçtı. O maçta çok sevinmiştim. Hem gol atmıştım hem de Sivasspor´un bu sene ki ilk golüydü. Çok sevinmiştim o maçta.

EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜN MAÇ HANGİSİ?

Diyarbakırspor´da oynarken deplasmanda Denizlispor´a 1-0 mağlup olmuştuk. O maçla Diyarbakırspor küme düşmüştü en üzüldüğüm maç o maçtı.

EN İYİ OYNADIĞIN MAÇ HANGİSİ?

Genellikle Kayseri ve Galatasaray maçlarını çok iyi oynuyorum nedenini bende bilmiyorum. Hemen hemen bütün Galatasaray ve Kayseri maçlarında gol atıyorum en iyi oynadım maçlar bu maçlardır. Kadir Has Stadında neredeyse hiç boşum yok her gidişimde ya gol atıyorum ya asist yapıyorum. TT Arena Stadında da öyle. Tesadüf diyelim ne diyelim.

PEKİ, EN KÖTÜ OYNADIĞI MAÇ?

Eskişehirspor´da oynarken eski takımım Gençlerbirliği´ne karşı oynamıştım. Benim attığım golle 1-0 yenmiştik 60-65. dakikada Bülent Hoca beni çıkarmıştı çok kötü oynamıştım. Hatta oyundan çıkarken Bülent hocayı tebrik edecektim o kadar dakika bana katlandığı için.

STADYUMLAR ARASINDA EN ÇOK ETKİLENDİĞİN STAD HANGİSİ?

Beşiktaş İnönü Stadyumu. Onla ilgili bir anımı da anlatayım. Ümit Kayahan Hoca ilk 18´e almıştı beni. Maça gittik kulübede oturuyorum. Taraftarlar coşkulu şekilde tezahürat yapıyor. Bende maçı bıraktım seyircileri seyrediyorum. O sırada golü yedik. Golü yedik ama ben taraftarları seyrettiğimden golü görmedim nasıl yediğimizi. O anı hiç unutamam çok acayip bir stat beni çok etkiliyordu.

FUTBOLCULARDAN İDOLÜN?

Kaka ve Zidane. Ama daha çok Kaka. Küçükken hep Kaka, Kaka derdik. Oyun sitiline falan çok beğenirim.

SENCE EN İYİ TEKNİK ADAM KİM?

Ben çok Teknik adamla çalıştım. Şimdi birini söylersek haksızlık olur. Çok hocayla çalıştım. İçlerinde kötü olanda vardı, orta olanda vardı çok iyi olanda vardı. Roberto Hoca gerçekten çalıştığım hocalar arasında Roberto Carlos diyebilirim. Bülent Uygun ve Rıza Çalımbay da çok iyi hocalar.

TEKNİK DİREKTÖR İDOLÜN?

Arsene Wenger çok beğenirim onu. Fizik olarak da bana benziyor biraz o yüzden biraz sempatim var. İstikrarlı, göze hoş gelen futbol oynatıyor ayrıca genç oyuncuları da bulup çıkarıyor.

EN İYİ GOLCÜ KİM?

Hakan Şükür, Fatih Tekke. Gerçekten ikisi de Türkiye´nin en iyi forvetleriydi. Halen onların boşluklarının dolduğuna inanmıyorum. Çok kaliteli oyunculardı.

EN BEĞENDİĞİN KALECİ HANGİSİ?

Buffon çok iyi kaleci, çok beğenirdim onu hiç karşılaşmak istemezdim. Onur´u da beğenirim. Sezgileri çok kuvvetli ona gol atmak gerçekten zor.

EN KÖTÜ KALECİ?

Gençlerbirliği´nde Peric vardı. Bir kere Beşiktaş´la oynuyoruz korner atılıyor bir baktım açma germe yapıyor o ara golü yedik tabi. Herhalde iyi ısınmamıştı maçta ısınıyordu.

EN SEVDİĞİN HAKEM?

İlker Meral, Mustafa Kamil Abitoğlu. İlker Meral karşılaştığımız maçlarda bana karşı bir övgüsü olmuştu o maçtan sonra ona bir sempatim olmuştu. Mustafa Kamil Abitoğlu´da maçlarda bize karşı çok iyi gidip konuşabiliyoruz.

EN SEVMEDİĞİN HAKEM?

En sevmediğim hakem demeyelim de Fırat Aydınus Hoca ne zaman bizim maçlara gelse benim bir sarı kartım var muhakkak. Bilmiyorum neden hep kart gösteriyor bana. Bazen gidip konuşmaya çalışıyorum kafasını sallıyor dinlemiyor bile futbolculara biraz kızgın nedense.

SENCE EN YETENEKLİ FUTBOLCU KİM?

Beşiktaş´ta Yusuf Abi vardı çok yetenekli çok üst düzey bir futbolcuydu.

EN ÇALIŞKAN FUTBOLCU?

Bülent Ertuğrul ve Servet Çetin ikisi de çok çalışkan futbolculardı. Antrenmanda onları izlerken yoruluyordum.

EN TEMBEL FUTBOLCU?

Batuhan Karadeniz. Bir adam hiç mi çalışmayı sevmez. Batuhan´ı Allah ona gerçekten çok yetenek vermiş ama o futbolcu olmak istemiyor hiç çalışmaz.

EN İYİ ŞARKI SÖYLEYEN FUTBOLCU?

Servet Abi çok güzel şarkı söyler sesi de çok güzel.

EN KÖTÜ ŞARKI SÖYLEYEN FUTBOLCU KİM?

Ziya ve ben çok kötü söylüyoruz ama benim özgüvenim var. Benim sesim Ziya´nın sesinden daha güzel. Benim yine güzel söylediğim birkaç şarkı var. Ziya kardeşim çok severim ama  bir daha şarkı söylemesin.

EN FAZLA YEMEK YİYEN FUTBOLCU?

Eskişehirspor´dan Dede ve Korcan. Dede çok enteresan akşam 7de yemek yiyoruz dolduruyor 2 tabak yiyor sonra bir bakıyorum mutfakta yemek hazırlıyorlar bu kime diyorum Dede diyorlar. Yemek yemeyi çok seviyor.

DUŞTA EN FAZLA KALAN FUTBOLCU?

Erkan Zengin çok kalır saçları uzun ondan çok kalıyor herhalde.

EN BONKÖR FUTBOLCU KİM?

Bizim takımdan Eren Aydın ne yesek hesabı o ödemeye çalışır. Bende bonkörümdür onu söylemiyim ama Eren gerçekten çok bonkördür paraya değer vermez.

EN CİMRİ FUTBOLCU?

Eskişehir´den Dede yine. Bir ara ceza verdiler 3 gün yüzü gülmemişti. Sonra yemek yedirmiştik morali düzelmişti.

EN DOĞRUCU FUTBOLCU KİM?

Bülent Ertuğrul ve Adem Koçak. İkisi de yalan söylemeyi beceremiyorlar. İkisi de çok doğrucudur. İkisi de bir şey söylediğinden insanlar sözlerinde yalan aramazlar çok doğrucular.

EN ÇOK ABARTAN FUTBOLCU?

Erkan Zengin çok abartır mesela. Erkan´la Necati Abi atışıyorlar bende hakem oldum aralarında. Erkan diyor benim şurada şunum var diyor sonra Necati Abi benim de burada bunum var dedi. Sonra Erkan Paris´te Eiffel Kuleside benim dedi. Ben onun kadar abartanı görmedim.

EN ŞIK GİYİNEN FUTBOLCU HANGİSİ?

Eskişehir´den Veysel kardeşim çok şık giyinir.

EN KÖTÜ GİYİNEN FUTBOLCU?

Hürriyet çok severim kendisini ama giyinmez yani bilmez çok kötü giyinir.

EN GADDAR FUTBOLCU HANGİSİ?

Bizdeki Da Costa çok gaddar gözü çok kara sert girer, sert oynamayı sever oyun sitili o acımaz yani.

EN SEVDİĞİN YEMEK HANGİSİ?

Yaprak sarmasını çok severim en sevdiğim yemektir.

EN SEVDİĞİN ŞEHİR NERE?

Ankara´yı severim. İzmir ve Diyarbakır. Diyarbakır memleketim olduğu için. İzmir´de yaşanacak şehir çok severim orayı da. Tabi Sivas´ı da seviyorum.

FUTBOLDAN KAZANDIĞIN İLK PARA İLE NE ALDIN?

Kazandığım ilk parayla ev almıştım. Annem ve babama ev almıştım o zaman çok sevinmiştik.

FUTBOL DIŞINDA NELER YAPIYORSUN?

Kitap okumayı çok seviyorum. Dışarı çıkmayı sinemaya gitmeyi seviyorum. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!