USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Kanarya Bizden Korksun?

?Kanarya Bizden Korksun?

?Kanarya Bizden Korksun?
07-02-2014 15:56
Google News


KEMAL ÇAĞLAYAN / ÖZEL HABER

Sivas 4 Eylül Stadyumu, yarın ezeli bir müsabakaya ev sahipliği yapacak. Bir yanda ligin lideri Fenerbahçe, diğer yanda ise şampiyonluk yarışında bende varım diyen Sivasspor.

Kendi saha ve seyircisi önünde ligin liderini ağırlamaktan mutlu olacaklarını ve kesinlikle sahaya puan veya puanlar almak için çıkacaklarını söyleyen Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ‘Fenerbahçe ligin birincisi konumunda en yakın rakibi ile arasındaki puan farkı 7. Bizde zirveyi kovalayan bir ekibiz. Ligde biz üst sıradayız. Bizim korkumuz asla olmaz. Bizim hedefimiz belli. Hedefe ulaşmak için Fenerbahçe’yi evimizde yenmek istiyoruz. Rakibimizin konumu, rengi ve ligdeki durumu bizim için önemli değil, önemli olan bizim kazanmamız’ dedi

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Fenerbahçe müsabakası öncesi görüşlerini gazetemize açıkladı.

Carlos ‘Bizim kimseden korkacak durumumuz yok, ligdeki sıralama her şeyi ortaya koyuyor. Fenerbahçe’yi yenmek için sahaya çıkacağız. Bizim korkumuz yoktur. Çok iyi oynayıp kazanmak istiyoruz. Asıl korkması gereken Fenerbahçe. Sivasspor olarak biz takımları aynı konumda görüyoruz. Kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur, kadrolar iyi olabilir ama asıl önemli olan alınan sonuçlardır‘ dedi.

BAŞARIMIZ 4 KELİMEDE GİZLİ

Sivasspor’un elde ettiği başarının 4 kelimede gizli olduğunu ve bu kelimelerin aynı ayna kullanılması ve tek bir ses, tek bir yürek olmasıyla başarının geldiğini de sözlerine ekleyen Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ‘Sivasspor’da birlik ve beraberlik, saygı ve güven ön planda. Saygı-güven, birlik ve beraberliğe çok dikkat ediyoruz, başarının anahtarı bu dört kelimede gizli. Bu kelimeleri çok iyi kullandığınız zaman başarı geliyor. Bizim için önemli olan kazanmak. Futbolcularıma çok güveniyorum. Onların bana olan güveni ve benim onlara olan güvenim sahaya yansıdığı zaman başarıda kendisini gösteriyor.

HER MAÇ ÖNCESİ MOTİVASYON

Sivasspor’un Spor toto süper liginde en iyi takım oyununu sahaya yansıtan takımlar arasında yerinin ayrı olduğunu ve takımın performansının giderek arttığını da dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ‘Sivasspor olarak çok iyi oynuyoruz. İstenilen düzeye gelmedik ama çokta kötü değiliz. Takım şu an yüzde 55-60 seviyesinde bu seviyenin artması gerekli. Futbolcularıma, benim futbolculuk kariyerimin ardından antrenörlük kariyerime başladığım Rusya'nın Anzhi takımında Guus Hiddink'in yanında öğrendiklerimi anlatıyorum. Onları motive ediyorum. Oyunculuk dönemim çok başarılı geçti. Futbolculuk kariyerim hiçbir sporcuya nasip olmayacak kadar başarılarla dolu, bu başarıyı teknik direktör olarak ta devam ettirmek istiyorum. Bu motivasyon futbolcularımın kendilerine olan güvenlerini artırıyor. Siz müsabaka öncesi ne kadar konuşursanız konuşun müsabakada her şey futbolcularımızın elinde. Şu anda iyi bir hava yakalamış durumdayız. Futbolcularım mutlular ve coşkulular, her şey de çok güzel gidiyor. Sezon sonuna kadar böyle devam etmesi için çalışıyoruz' şeklinde konuştu.

LİGE HEYACAN GELİR 

‘F.Bahçe yıldızlar topluluğu. Kadrosu muhteşem.  Şu an forvet konusunda sıkıntı yaşansa da Cristian, Kuyt, Sow gibi oyuncular var. Alves duran toplarda etkili. Meireles ofansif işler yapan bir oyuncu. Büyük oyuncuları var ve hep hazırlar. F.Bahçe her zaman tehlikeli bir takım. Takımın çok iyi olması ve konumu bizi ilgilendirmiyor. Futbolculuk zamanında Fenerbahçe’nin formasını giymemde hiç önemli değil. Önemli olan Sivasspor’un başarısı olması. Fenerbahçe’yi yenmemiz demek, ligin kaderinin değişmesi demektir. F.Bahçe ile aramızdaki puan farkını kapatıp, şampiyonluk yarışının içine girmek istiyoruz. O yüzden bu hafta sonu her şeye gebe. Rakiplerimiz önümüzdeki haftalarda F.Bahçe de, Galatasaray da, Beşiktaş da, Trabzon da hepsi puan kaybedecek. Takımların birbirlerine zaten yakın olduğu bir ligdeyiz. Alt sıralardaki takımlar, büyük takımlara karşı çok iyi maçlar oynuyorlar. Şuan Süper Lig’de ilk 8 sıradaki takımların hepsi de kazanabilir ve şampiyonluk yarışının içinde yer alabilir. Süper Lig’de F.Bahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Kasımpaşa gibi takımlarla mücadele etmek çok zor. Ama biz, başından beri bunu yapabiliyoruz. Başarımız ortada, bu başarı da kısa bir zamanda iyi bir çalışmanın sonucudur bu bana göre.’

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, takımın hedefinin şampiyonlar ligi olduğunu da sözlerine ekleyerek ‘Sivasspor Avrupa Ligi’nde mücadele edebilir. Ancak bu, bizim Devler Ligi’ne gitme hayalimizi de ertelemiyor. Şampiyonlar Ligi hayalimiz her zaman var. Bu nedenle kendi sahamızda olduğu gibi deplasmanda da oynayacağımız tüm müsabakalarda kendi gücümüzü ortaya koyarak başarılı olmak zorundayız‘ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!