USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Aatif Sustu, Yiğidolar Durdu

Aatif Sustu, Yiğidolar Durdu

Aatif Sustu, Yiğidolar Durdu
27-03-2014 16:20
Google News


Spor Toto Süper Lig'de gol krallığı yarışında Galatasaraylı Burak Yılmaz ve Gençlerbirliği'nden Bogdan Stancu ile ilk sırayı paylaşan ve attığı 13 golle Sivasspor'un başarısında büyük pay sahibi olan Aatif Chahechouhe, son 5 maçta fileleri havalandıramadı. Sivas ekibi, en önemli gol silahının suskun kaldığı bu 5 maçta taraftarına galibiyet armağan edemedi.

Sivasspor'da ikinci sezonunu geçiren ve başarılı bir performans sergileyen Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Chahechouhe, son haftalarda gol yollarında suskun kaldı. En son ligin 21. haftasındaSivasspor'un Eskişehirspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığı maçta gol atma başarısı gösteren Chahechouhe, bu karşılaşmanın ardından oynanan 5 maçta gol atma sevinci yaşayamadı.

Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen kırmızı-beyazlı ekip, gol krallığı yarışında Galatasaraylı Burak Yılmaz ve Gençlerbirliği'nden Bogdan Stancu ile ilk sırayı paylaşan Chahechouhe'nun gol atamadığı bu 5 maçta da taraftarına galibiyet armağan edemedi. Bu periyotta, Kasımpaşa'ya 6-2, Elazığspor'a 3-1, Gençlerbirliği'ne 2-1 ve Trabzonspor'a 4-0 yenilip Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalanSivasspor, Chahechouhe'nun boş geçtiği haftalardaki puan kayıplarıyla zirve yarışında yara aldı.

Ligin ilk yarısını 4. sırada tamamlayan ve 25. haftaya kadar sıralamadaki yerini koruyan Aatif Chahechouhe'lu Sivasspor, son haftalardaki puan kayıplarıyla puan cetvelinde 6. sıraya geriledi. Yaptığı son 6 maçın 4'ünden mağlubiyetle, 2'sinden beraberlikle ayrılan ve ligde 27. haftaya 37 puanla 6. sırada giren kırmızı-beyazlılar, 29 Mart Cumartesi günü sahasında Gaziantepspor'u konuk edecek.

Sivasspor, ligde en son 20. haftada sahasında Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etmişti.

ROBERTO CARLOS'UN VAZGEÇİLMEZİ

Orta saha oyuncusu olmasına rağmen takımının en golcü ismi olan ve gol krallığı yarışında birçok forveti geride bırakan Aatif Chahechouhe, Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos'un kadroda vazgeçmediği isimlerin başında yer alıyor. Attığı gollerle ve asistleriyle dikkatleri çeken Chahechouhe, son haftalardaki performans düşüklüğüne rağmen Sivasspor'un en önemli gol silahı olarak göze çarpıyor. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!