USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Haklı Bir Galibiyet

Haklı Bir Galibiyet

Haklı Bir Galibiyet
28-04-2014 15:08
Google News


Sivasspor teknik sorumlusu Lopez, Sivasspor`un ligde Beşiktaş`ı 3-0 mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmayı kazandıkları için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Maça iyi hazırlandıklarını dile getiren Lopez, 3 puana ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Özellikle büyük bir takıma karşı, hak ederek 3 puan almak, bizim için büyük bir mutluluk kaynağı" dedi.

Karşılaşmada 2 gol atan Aatif Chahechouhe ise maçta iyi defans yaptıklarını, cesur oynadıklarını ve sahadan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Gol sayısının 17`ye ulaştığının hatırlatılması üzerine Chahechouhe, "17 gole ulaştım, çok mutluyum. Gol krallığıyla işim olmaz ama maç oynadıkça, gol attıkça insan, gol kralı olmak istiyor. Gollerde takım arkadaşlarımın çok büyük payı var" diye konuştu.

Takım kaptanı Kadir Bekmezci de maça iyi hazırlandıklarını ve 3 puanı 3 golle aldıklarını belirterek, galibiyeti taraftarlarına armağan etti.

LİGİ İKİNCİ BİTİREBİLİRİZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "Kalan 3 maçı da kazanırsak, ligi ikinci bitirmek için büyük bir şansımız olacağına inanıyorum" dedi.

Bilic, Beşiktaş`ın Sivasspor`a 3-0 mağlup olduğu maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Sivasspor`u tebrik etti.

Oyunda üstünlüğü ele aldıklarını ancak yeteri kadar iyi orta yapamadıklarını, ceza sahasına iyi giremediklerini ve bu konuda oldukça zayıf kaldıklarını ifade eden Bilic, "Yeteri kadar şut atamadık. Şut atmak için her seferinde en mükemmel pozisyonu aradık bu da işimizi zorlaştırdı. Bu kadar önde, bu kadar ofansif oynadığınız bir bölümde son pasları iyi yapamazsanız rakip cezayı keser. Bugün yenilmemizin esas sebebi, sahanın son bölümünde, rakip kaleye yakın bölümde yeterli işleri gerçekleştiremememizdir" diye konuştu.

"Maçın tamamında topa sahip olan ve üstün olan taraf bizdik" diyen Bilic, "Bir puanla yetinecek durumda da değildik. Sürekli golü aradık. Maç boyunca gole yakın olan taraf bizdik. Son 25 dakikada ortaya çok farklı bir durumun çıktığını düşünmüyorum" ifadesini kullandı.

Bir basın mensubunun, son 3 haftada ikincilik yarışında neler olabileceğini sorması üzerine Bilic, "Her şey olabilir. Her maçı kazanmaya çalışmamız gerekiyor. İkincilik yarışında çok büyük bir şansımız var. Kalan 3 maçı da kazanırsak, ligi ikinci bitirmek için büyük bir şansımız olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Futbolcuların performansının sorulması üzerine Bilic, şöyle konuştu:

"Bu akşam oyuncularım, çok istediler ve her şeylerini verdiler. Bu konuda yeteri kadar kararlılardı. Sahanın son 3`te 1`lik bölümünde yeterli kaliteyi ortaya koyamadık. Ceza sahası çevresinde yeteri kadar şut atamadık ve oyuncularımız, topla buluştuklarında `ben şut atacağım`, `bitirici işleri ben yapacağım`, `yaratıcılığı ben koyacağım` konusunda yeteri kadar sorumluluk almadı. Bu eksik kaldı. Bunun haricinde maçı kazanma, isteme konusunda yeteri kadar kararlı ve isteklilerdi."

GÖKHAN TÖRE`NİN FORMA GİYMESİ

Silahla yaralandıktan sonra ameliyat olan Gökhan Töre`nin kadroya alınmasının sorulması üzerine Bilic, oyuncu seçimlerini kendisinin yaptığını belirterek, şunları söyledi:

"Olay olduktan sonra Gökhan`ın bu maç için hazır hale gelebileceğine gerçekten inanmıyordum. `Sezon sonuna kadar Gökhan`ı kullanamayız` diye düşünmüştüm. Doktor bana geldi ve hazır olabileceğini söyledi. Gökhan da antrenmanlara, sanki hiçbir şey olmamış gibi başladı. Bu gerçekten şaşırtıcıydı. Bunun ardından Gökhan`la konuştum. Psikolojik olarak, bu maçı kaldırıp kaldıramayacağını sordum, hiçbir sorununun olmadığını ve bunu kaldırabileceğini söyledi. Fenerbahçe maçı nedeniyle bazı eksiklerimiz, cezalılarımız vardı. Böyle bir durumda Gökhan`ı ilk 11`e almadım ama yedek kulübesinde ona yer verdim. Gökhan`ın operasyondan sadece 2-3 gün sonra sanki vücudundan kurşun çıkarılmış değil de küçücük bir yara varmış gibi antrenmanlara başlaması, benim için de sıra dışıydı, şok ediciydi ama Gökhan böyle bir tavır gösterince onu kadroya almayı tercih ettim."

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

Atiba Hutchinson da Sivas`a 3 puan almak için geldiklerini ancak istedikleri sonucu elde edemediklerini söyledi.

Maçta kimi zaman çok iyi oynadıklarını ancak atakları sonlandıramadıklarını dile getiren Hutchinson "Oyundan düştüğümüz durumda da rakibimiz bizi cezalandırdı. Ayağa kalkmayı bilmeliyiz. Önümüzde son derece önemli 3 maç var" diye konuştu.

Sol bek Uğur Boral ise karşılaşmanın kendileri için iyi gittiği sırada kişisel beceriyle gelen golle yenik duruma düştüklerini ifade etti.

Durumu toparlamaya çalışırken çok kötü bir gol yediklerini ve 2-0 yenik duruma düştüklerini belirten Boral, şunları söyledi:

"Çok üzücü bir goldü. 2-0`dan sonra maç biraz çıkmaza girdi. Sonra uzun bir topla üçüncü gol geldi. Unutmak isteyeceğimiz bir gün. Bence kazanabileceğimiz bir maçtı ama maalesef bugün şans Sivasspor`dan yanaydı. Kalan 3 maçı da kazanıp Şampiyonlar Ligi`ne direkt gidebilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız." (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
03.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!