USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Belediyespor´da Tunahan Dönemi

Belediyespor´da Tunahan Dönemi

Belediyespor´da Tunahan Dönemi
01-05-2014 17:04
Google News


İRFAN ÖZŞEKER

Dört Eylül Belediyespor’da yıllık olağan genel kurul yapıldı.

Belediye Meclis Salonu’nda yapılan Genel Kurula Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, BARO Başkanı Muharrem Eliş, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Orhan Demirok, Belediye Meclis Üyeleri, Dört Eylül Belediyespor eski Başkanı Ahmet Polat ve Yönetim Kurulu ile çok sayıda Sivas Spor’unun önde gelenleri katıldı.

Orhan Demirok’un başkanlığını yaptığı genel kurul Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Faaliyet, denetim ve mali raporlarının okunmasının ardından yapılan oylamada raporlar kabul edildi.

Tek liste ile gidilen genel kurulda Turhan Tunahan Dört Eylül Belediyespor’a yeni başkan olarak seçildi.

Turhan Tunahan yönetiminde 23 kişilik Yeni Yönetim Asil Üyeliklerine ise şu isimler seçildi: Muhammet Şeker, Göksel Aras, Halis Kaplan, Hasan Karaman, Muharrem Eliş, Ali İzgi, Mehmet Gürbüzer, Bahattin Eken, Mustafa Eken, İsmet Doğan, Ünal Aydın, İsmet Çayır, Osman Karadağ, Fatih Orhan, Taner Karabal, İshak Emmioğlu, Nedim Turgut, Zeki Erdem, Adem Sarıçam, Adil Darıcılık, Osman Yılmaz, Kanan Karataş

Genel Kurulda konuşma yapan eski Kulüp Başkanı Ahmet Polat 5 yıl içerisinde kulübü çok iyi yerlere getirdiklerini söyledi. Polat ‘Bu göreve bundan 5 yıl önce bu salonda Genel Kurul Toplantısında seçilmiştim. Her görevin bir başlangıcı olduğu gibi bir de sonu var. Bu benim aradan geçen 5 yıl içerisinde geriye dönüp baktığımda 5 yıl Allah rızası için Sivas’ımıza, Sivas’ımızın sporuna, kulübüne hizmet ettim. Layıkıyla yaptığım bu görevi bırakıyorum. Yine bu salonda 5 yıl önce göreve geldiğimizde amatör bir kümede tek branşta sportif faaliyetlerini sürdüren bir kulüp devralmıştık. Bugün Dört Eylül Belediyespor hem kurumsallaşan hem de tesisleşerek gerçekten Sivas’ımızın Sivasspor’dan sonra en önemli markası haline gelmiştir. Yaz okulları onun dışında voleybol, hentbol ve diğer salon sporları ile birlikte lisanslı ve lisanssız 1500’ün üzerinde sporcuyu bünyesinde barındıran önemli bir kulüp haline gelmiştir. Elbette ki bugünlere gelmemizde, önemli başarılar elde etmemizde bizlere imkan sağlayan eski Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp’e de buradan teşekkür ediyorum. Her zaman başarılımızda bizim yanımızda olan Gençlik Spor İl Müdürümüz Salim Kılıç’a teşekkür ediyorum. Amatört Spor Kulüpleri Federasyon Başkanına ve üyelerine teşekkür ediyorum. Bugün burada görevli olmayan daha önce birlikte görev yaptığımız bugün de halen hazırda benle bu görevi ifa eden bütün yönetici arkadaşlarımıza, sporcularımıza, kulübümüzde teknik direktörümüzden, alt branşlardaki hocalarımıza, malzemecisine, masörüne teşekkür ediyorum. Faaliyetlerimizde ve başarılımızda yanımızda olan basın mensuplarına teşekkür ediyorum ve yaz kış maçlarımızda bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Dört Eylül Belediyespor artık sadece belediyemizin bir kulübü değil gerçekten tüm Sivaslıların ortak bir değeri haline gelmiştir. Herkesi bu kulübe sahip çıkmaya davet ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yeni yönetimi alan başta Turhan Başkan, yönetimini ekibini tebrik ediyor başarılar diliyorum’ dedi.

Ahmet Polat’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen yeni Başkan Turhan Tunahan, eski yönetime çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yeni sezon hazırlıklarına biran önce başlayacaklarını ifade eden Tunahan ‘Belediyemizin spor alanında Sivas’ı temsil ettiği en önemli ayaklardan birisi. Bu kulüp kurulduğu günden bu yana taşıyan emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Bizi bir araya getiren ve bu alanda bizi sporun hizmetinde birleştiren Belediye Başkanımız Sami Aydın’a ayrıca teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulu listesine baktığınızda görürsünüz ki isimlerin tamamına yakını bu şehre yatırım yaparak istihdama tanıtıma ve sosyal faaliyetlere katkı sağlayan taşın altına elini koyan isimlerdir. Diğer isimlerse spor camiasından olan emek veren özveri gösteren arkadaşlarımızdır. Belediyesporumuzda Sivas’ı dışarıda temsil ettiği için bu hizmeti de layıkıyla yerine getirmeyi arzu ediyoruz. Belediyemizin kurumsal desteğini ve başkanımızın gücünü de arkamıza alarak bugün başladığımız bu göreve alnımızın akıyla çıkmak ve çıtayı yükseltmek birinci arzumuz olacaktır. Belediyesporumuz şuan itibariyle bulunduğu liglerde başarılı bir kulüp ancak bizim yönetim anlayışımızda başarı ancak Sivaslı çocuklarla olacaktır. Bu nedenle biz bu kulübün formasını bu şehrin evlatları giysin istiyoruz. Önceliğimizin bu olacağını hepinizin bilmesini istiyorum. Bugün itibari ile Kulübümüzün değerli Başkanı Ahmet Polat ve ekibinden devralacağız. Hafta sonu son karşılaşmaya benim yönetim ve arkadaşlarım yönetiminde çıkacak olan futbol takımımızı birlikte izledikten ve birkaç gün içerisinde her şeye vakıf olduktan sonra yeni sezonun hazırlıkları için işbaşı yapacak ve yoğun bir çalışma içerisine gireceğiz. Gayretimiz ve çabamız bu şehre kurumsal, her branşta başarılı, her dalda sporcu yetiştirme kapasitesini kazanmış bir kulüp olarak bizden sonrakilere devretmektir. Bu temennilerle katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte desteklerinizi çekmemeyi rica ediyorum’ dedi.

Genel Kurul dilek ve temennilerin ardından yeni yönetimin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
03.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!