USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?İyi Ki Yapmışım Dediğim Şey??

?İyi Ki Yapmışım Dediğim Şey??

?İyi Ki Yapmışım Dediğim Şey??
29-09-2014 16:06
Google News


İRFAN ÖZŞEKER

Sivasspor'un başarılı oyuncusu ve Süper Lig'in geçen yılki gol kralı Aatif Chahechouhe Lig Tv'nin sevilen programı Quiz'in bu haftaki konuğu oldu.

Quiz ekibinin sorularına içtenlikle cevap veren Fransa doğumlu Faslı oyuncu kariyerindeki en unutamadığı golün Sivasspor forması ile Mersin’e attığı gol olduğunu söyledi.

İşte kral Aatif Chahechouhe’ya sorulan sorular ve cevapları:

En unutamadığı golü: Sivasspor’da ilk maçımdı. Mersin’e karşı 1 gol atmıştım onu söyleyebilirim.

En güzel Asisti: Geçen sene Bursaspor karşılaşmasıydı. O maçta penaltı kaçırmıştım. Sonrasında Burhan’a güzel bir asist yapıp 2 – 1 kazanmıştık.

En unutamadığı maç: En unutamadığım maç Trabzonspor’a karşı 6 – 0 kaybetmiştik.

En iyi oynadığı maç: İyi oynadığım ve unutamadığım maç Fas Milli Takımında ki ilk maçlarımdan biriydi. O maçı unutamam.

En kötü oynadığı maç: Hangi maç olduğunu bilemem. Kariyerimde iyi oynadığım maçlarda var kötü oynadığım maçlarda var. Bir tanesini söyleyecek olursam eğer 6 – 0’lık Trabzonspor maçı benim ve tüm takımın en kötü oynadığı maçtı. Ayağıma top neredeyse hiç değmemişti bile.

En sevindiği maç: Geçen sene Fenerbahçe’yi 2 – 0 mağlup etmiştik. O maçta çok sevinmiştim. Gol atamamıştım fakat 2 tane çok güzel asist yapmıştım. En sevindiğim maçlardan bir tanesidir.

En çok üzüldüğü maç: En üzüldüğüm maç bu sene ligin ilk haftasındaki Gaziantepspor maçı. Kazanabileceğimiz maçı kaybettik. Çok üzülmüştüm halen unutamıyorum o maçı.

En çok etkilendiği stat: En çok etkilendiğim stat Fenerbahçe’nin stadı. Atmosfer ve taraftarlardan dolayı çok beğeniyorum. Fenerbahçe ve Galatasaray’ı sayabilirim. Zaten Türkiye’nin en büyüğü onlar.

İdolü: Aslında idolüm yok. Christiano Ronaldo’yu çok beğeniyorum. O yüzden Christiano Ronaldo’yu söylemek istiyorum.

En iyi teknik adam: Rıza Çalımbay. Çünkü beni Sivas’a o getirdi. Zor anlarımda bile bana destek çıktı bana güvendi o yüzden Rıza Hocayı söyleyebilirim.

En kütü teknik adam: Juan Fernandes. Gerçekten bana hiç güveni yoktu. Zaten beni hiç oynatmadı. Fransa’dan Juan Fernandes diyorum.

En iyi golcü: Herkesin beğendiği gibi İbrahimoviç’i bende çok beğenirim. Türkiye’den Moussa Sow diyebilirim. Onu da çok beğeniyorum kendisini de tanıyorum. Çok iyi bir insan.

En iyi kaleci: En iyi kaleci olarak Korcan’ı söylemek istiyorum. Geçen sene çok iyi işler yaptı baya bir maç kazandırdı bize.  

En kötü kaleci: Bu soruda joker hakkımı kullanmak istiyorum. Söylemek istemiyorum cevap vermesem daha iyi.

En sevdiği hakem:Mustafa Kamil Abitoğlu.

En sevmediği hakem:Türkiye’de sevmediğim hakem olarak 2 – 3 tane hakem var tabi ki ama isimlerini söylemek istemiyorum. Çünkü maçlarda sıkıntı yaşamamam lazım.

En yetenekli futbolcu:Zor soru ama oynadığım arkadaşlarımdan şuan bizim takımda oynayan Mehdi Taouil çok iyi tekniği var ve her yere koşuyor. En yeteneklisi o.

En yeteneksiz futbolcu:Zor bir soru daha. Bu seviyede oynayan hepsinin bir kalitesi var. O yüzden hiçbir futbolcunun yeteneksiz olduğunu düşünmüyorum. O yüzden cevap vermeyeceğim.

En çalışkan oyuncu:

Bizim stoper oyuncumuz Ahmet Şahbaz. İdmanlardan önce çalışıyor fitnessa giriyor. Çok çalışkan bir oyuncu kesinlikle oyunu söyleyebilirim.

En iyi şarkı söyleyen futbolcu:Ziya Erdal güzel söylüyor her zaman şarkı söylüyor zaten. Yemek yerken çok duyuyorum sesini.

En kötü şarkı söyleyen futbolcu:Burhan Eşer hiç şarkı söyleyemiyor çok kötü bir sesi var. Hatta şarkı söylerken başımı bile ağrıttığı oluyor.

En fazla yemek yiyen futbolcu:Batuhan Karadeniz, Kadir Bekmezci, Aatif Chahechouhe

Duşta en fazla kalan futbolcu:Cicinho çünkü gerçekten duşta çok fazla kalıyor özel kremleri var kendisine çok iyi bakıyor en fazla duşta kalan tartışmasız isim.

En bonkör futbolcu:Adem Koçak herkese yardım etmeyi çok seviyor.

En cimri futbolcu:Eneramo onunla birkaç kere restauranta gitmiştik hesap gelince hemen kalkıyor hesap ödemeyi hiç sevmiyor.

En çok konuşan futbolcu:Ümit çok konuşuyor bazen gereksiz konuşuyor o yüzden bizim Ümit’i söyleyebilirim.

En az konuşan futbolcu:John Utaka. Çünkü hiç konuşmuyor antrenmanlarda bazen var mı yok mu hiç bilmiyoruz gerçekten çok değişik bir oyuncu.

En doğrucu futbolcu: Manuel Da Costa. Hiç çekinmeden her şeyi konuşuyor hatta bazen çok konuşuyor ama en doğrucu Da Costa.

En abartan futbolcu:Batuhan Karadeniz bazen çok konuşuyor konuşurken bizi çok güldürüyor. Çok anlamasam da bazen abartılı konuştuğunu düşünüyorum.

En şık giyinen futbolcu: Geçen sene Aydın kendine öz bir stili vardı bu sene iyi giyinen birini görmedim tabi ben hariç benden sonra da Kadir geliyor.

En kötü giyinen futbolcu:Burhan Eşer hiç beğenmiyorum giyim tarzını. Ziya’nın da ne giydiğini çözemiyorum ama yine de Burhan’ı söyleyeceğim. Çok isterdim Burhan’la beraber alış veriş yapmak ama yinede zorlanırız.

En gaddar futbolcu:İki tane oyuncu söyleyebilirim bu konuda. Ümit ve Da Costa ikisi de gerçekten çok sert oynuyorlar.

En yumuşak futbolcu: Cicinho pozisyonlara ayağını sokmayı sevmeyen bir futbolcu ama çok yetenekli daha çok topla oynamayı seven, mücadele etmeyen bir futbolcu.

Lakabı:Gol kralı olduktan sonra herkes bana kral diyor. O yüzden kral diyebilirim.

En sevdiği yemek:Kuskus bizim Fas’ta özel yemeğimiz. Annemin yaptığı kuskus yemeğini çok seviyorum.

En sevdiği film: Scarface (Yaralı Yüz) gerçekten çok beğenerek izlediğim bir filmdi. 20 kere 100 kere 1000 kere izlerim o filmi.

En sevdiği aktör:Al Pacino’yu çok beğeniyorum. Onunla beraber Denzel Washington ve Robert De Niro ama en beğendiğim Al Pacino.

En sevdiği şehir:İstanbul diyorum. Orada ne arıyorsanız var. Gezmek istiyorsanız gezebiliyorsunuz, yemek yemek istiyorsanız güzel bir yerde yiyebiliyorsunuz. En sevdiğim şehir İstanbul.

Futboldan kazandığı ilk para ile ne aldı? Kazandığım para ile aileme çok yardım ettim. İlk kazandığım paramla Fas’ta anneme, babama bir daire almıştım.

Futbolcu olmasaydı mesleği ne olurdu? Futbolcu olmasaydım yine sporla alakalı bir iş yapardım. Okula da gittim ve diplomamı aldım. Beden eğitimi öğretmeni olabilirdim. Yani sporun içinde kalırdım.

Sevdiği diğer spor dalları: Tenisi çok seviyorum. Boş zamanlarımda hatta tatilde tenis oynamayı severim.

Kariyerinde en zorda kaldığı an: En zorlandığım an Fransa’dayken 24 – 25 yaşlarındaydım. Takımda yer bulamıyordum hocam şans vermiyordu, bana hiç güvenmiyordu o zamanlar hayatımın en zor anlarıydı benim için.

İyi ki yapmışım dediği şey: Bulgaristan liginden beni istediklerinde çekimserdim ama iyi ki gitmişim orası sayesinde Türkiye’ye transfer oldum ve Sivas’tayım. Gol kralı oldum.

En sevdiği çizgi film: Tom and Jerry

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
01.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!