USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ZARA´DA HEDEF BÜYÜK

ZARA´DA HEDEF BÜYÜK

ZARA´DA HEDEF BÜYÜK
15-10-2014 17:15
Google News


Zara Belediyespor Teknik Direktörü Doğan; ‘Bu seneki hedefimiz tabii ki şampiyonluk. 3. lige çıkmak. Başka hedeflerimizde var. Kulübü kurumsallaştırmak ve alt yapıyı güçlendirmek istiyorum. Kurumsallaşmak temel hedefim. Bunu başaracağız’ dedi.

OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Bölgesel amatör lig (BAL) 6. grupta fırtına gibi esen Zara Belediyespor’un başarılı hocası Tuncay Doğan, ligi değerlendirerek hedeflerini açıkladı.

Gazetemiz spor muhabirine özel açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tuncay Doğan, bu seneki hedeflerinin 3. lige çıkmak olduğunu belirtti.

Sezona sıkıntılı bir şekilde başladıklarını ve sezonun başlamasına 18 gün kala antrenmanlara çıktıklarını ifade eden Doğan, şuanda güzel bir takım oluşturduklarını belirtti.

‘ÖZVERİLİ BİR OYUNCU GRUBUNA SAHİBİM’

Çalışkan, özverili ve hırslı bir oyuncu grubuna sahip olduğunu dile getiren Tuncay Doğan şunları söyledi:

‘Öncelikle biz lige biraz sıkıntılı başladık. Sezonun başlamasına 18 gün kala antrenmana çıktık. Kısa sürede çalıştık. Kamp yapma imkanımız dahi olmadı. Fakat çok özverili bir oyuncu grubuna sahibim, çok yetenekli futbolcular var. Daha önce beraber çalıştığım 4 Eylül Belediyespor A2 takımında Türkiye derecesi yapan çocuklar bunlar. Fakat 4 Eylül Belediyespor tarafından gönderildiler. Bizde Zara Belediyespor’a aldık. Amatöre dönüş yaptılar. Aralarında da birkaç tane tecrübeli daha önce üst liglerde oynamış ağabey transferi yaptık. Güzel bir takım oluşturduk.’

‘ŞAMPİYON OLACAĞIZ GİBİ BİR HAVAMIZ YOK’

Lige başarılı bir şekilde başladıklarını ve şampiyon olacaklarmış gibi bir havalarının olmadığı vurgulayan Doğan; ‘Kimsenin bizden şampiyonluk beklentisi yok. Bizim de şampiyonluk gibi bir havamız yok. Biraz beklentileri kırdık diyelim. Biz aslında kendimize güveniyorduk, takımımıza da güveniyorduk fakat geç başlamamız, bir nebze kulübün ekonomik olarak bütçesini küçültmemiz Zara Belediyespor’un kamuoyu tarafından şampiyon olamayacağı veya lig başlamadan havlu attığı görülüyordu. Fakat biz asla buna imkân vermedik, aklımızdan da geçmedi’ ifadelerini kullandı.

‘ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE İLERLİYORUZ’

Ligde çok iyi bir şekilde ilerlediklerini ve takımda hiçbir sıkıntının olmadığını da belirten Teknik Direktör Doğan, ‘Başlar başlamaz şampiyonluğa oynayan 4 takımdan 2 tanesini yendik. Çokta iyi gidiyoruz. Takımımızın durumu çok iyi ve herhangi bir sıkıntımız yok. Ligde çok iyi bir şekilde ilerliyoruz’ dedi.

‘ÇOK DEĞERLİ BİR BAŞKAN’A SAHİBİZ’

Zara Belediyespor Kulübü’nün çok değerli bir Başkan’a sahip olduklarının altını çizen Tuncay Doğan; ‘Yönetimimiz yeni değişti. İstanbul’dan yönetiliyoruz. Çok değerli bir Başkan’a sahibiz. Çok değerli bir Genel Kaptanımız var Mutlu Bey.  Her şeyimizle ilgileniyorlar. Zara Belediyespor, Zara ilçesinin takımı. Sahip çıkıyorlar. Tutkulu insanlar, fakat bu biraz da bizim şanssızlığımız. Bu seneki çocuklardan ekonomik olarak küçülme ve hem de takımın çok genç olması ister istemez insanlar üzerinde çıkamaz algısı oluşturuyor. Biz onu kırdığımızı düşünüyorum’ diye konuştu.

‘HENÜZ DAHA LİG’İN BAŞINDAYIZ’

Lig’de 4 haftanın geride kaldığını belirten Doğan, ligin daha başında olduklarını söyleyerek şu ifadelere yer verdi; ‘Henüz ligin daha başındayız. Ayaklarımız yere basacak. Her maça aynı motivasyonla, aynı hırsla çıkacağız. Daha havaya girmek için çok erken. Daha 4 maç yaptık çünkü. Çocuklarımla beraber inşallah sonunu iyi görürüz’ dedi.

‘HEDEFİMİZ TABİİ Kİ ŞAMPİYOLUK’

Bu seneki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten tecrübeli hoca Tuncay Doğan; ‘3. Lige çıkmak. Başka hedeflerimizde var. Kulübü kurumsallaştırmak istiyorum ben. Kendi yağında kavrulan, sabit gelirleri olan, kendi arabası, şoförü, tesisi olan bir kulüp istiyorum ben. Zaten yeni tesis yaptırdık oraya geçeceğiz. Kısaca kurumsallaşmak istiyoruz. Kurumsallaşmak temel hedefim’ dedi.

‘2. HEDEFİM ALT YAPIYI GÜÇLENDİRMEK’

Hedeflerinden 2.’sinin alt yapıyı güçlendirmek olduğunu söyleyen Doğan, ‘Benim 2. hedefim alt yapıyı güçlendirmek. Zara’nın çocuklarını 3-4 yıl burada oynatmak istiyorum ben. Bunlardan sonra gelen hedefim de takımı bir üst lige çıkartmak’ dedi.

‘KIRIKKALE MAÇI EN ZOR MAÇ OLACAK’

Ligin 5. haftasında kendi evlerinde ağırlayacakları MKE Kırıkkalespor maçına ilişkin değerlendirmede bulunan teknik adam Tuncay Doğan, yapacakları maçlar arasında en zor maçın Kırıkkalespor maçı olacağını vurguladı.

Zara Belediyespor Teknik Direktörü Tuncay Doğan şöyle devam etti; ‘Kırıkkalespor bizim yapacağımız en zor maç olacak. Çünkü çok yüksek bütçeli bir takımla oynayacağız. Çok tecrübeli bir takımla karşı karşıya geleceğiz. Çok tecrübeli, çok sert bir takımla mücadele edeceğiz. Kırıkkalespor’da hoca değişikliği oldu. Takımı belki pozitif etkilemiş olabilir, bu hafta kazandılar çünkü. Biz bunun bilincindeyiz. Ligin beklide en çok maçına çıkacağız. Ama inşallah kazanacağız, kazanmak istiyoruz.’

‘BU MAÇTA TARAFTARIMIZIN DESTEĞİNE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR’

Ligin 5. haftasında yapacakları Kırıkkale maçına Zaraspor taraftarını davet eden Doğan, bu maçta taraftarın desteğine ihtiyaçlarının olduğunu da belirtti. Doğan; ‘Kırıkkalespor taraftarı deplasmanlara gelen bir taraftar. Bizim Zara ilçemize Kırıkkalespor taraftarıyla beraber gelecektir. Çok kalabalık bir muhafızlar isminde bir grup taraftar gelecek. Ben Zaraspor taraftarına, Zaralılara şunu söylemek istiyorum. Kırıkkale seyircisinden fazla olalım. Bu maçta gerçekten çok büyük desteğe ihtiyacımız var’ diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!