USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bilgin, ?Türkiye´yi De Sivas´ı Da Büyüteceğiz?

Bilgin, ?Türkiye´yi De Sivas´ı Da Büyüteceğiz?

Bilgin, ?Türkiye´yi De Sivas´ı Da Büyüteceğiz?
08-05-2015 17:12
Google News


AK Parti Sivas Milletvekili Av. Hilmi Bilgin, ‘Artık AK Parti iktidarında devletin gerçek sahibi millettir. Gençlerimiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız için 7 Haziran'dan sonra da AK Parti iktidar olacağına hiç şüphemiz yoktur. Güçlü Türkiye, güçlü Sivas için 400 milletvekili ile meclise gitmemiz gerekmektedir. Dualarınız ve desteğinizle, Türkiye'yi de büyüteceğiz, Sivas'ı da büyüteceğiz.’ Dedi.

HABER MERKEZİ

Sivas’ta seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti’de, Diriliş Mahallesi Seçim Bürosu da hizmete açıldı. Seçim bürosunun açılışına AK Parti Sivas Milletvekili ve milletvekili adayı Av. Hilmi Bilgin, AK Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Burak Kuruçay, birlikte gerçekleştirdi.  Diriliş Seçim Bürosu'nun açılışına mahalle sakinleri de büyük ilgi gösterdi.

‘DEVLETİN GERÇEK

SAHİBİ MİLLETTİR’

Açılış öncesinde bir konuşma yapan AK Parti Sivas Milletvekili Av. Hilmi Bilgin, AK Parti iktidarları döneminde devletin asıl sahibinin millet olduğunu söyledi. AK Parti öncesindeki Türkiye’de yaşananların iyi hatırlanmasını isteyen Bilgin, bugüne kadar AK Parti’ye büyük destek veren Diriliş Mahallesi sakinlerinden bu seçimlerde de destek istedi.

Bilgin, şu ifadeleri kullandı:

‘13 yıl boyunca hiç kimseye ayrımcılık yapmadan, bu ülkenin her karışına, her kesime hizmet veren AK Partinin milletvekili olarak huzurlarınızdayım. AK Parti'nin 13 yılda Sivas’ı, tüm Türkiye'yi dönüştürdüğünü, değiştirdiğini adeta sessiz bir devrim yaşattığını herkes biliyor, herkesin malumudur. Geçmişe dönüp baktığımızda ise; bugün sizden oy isteyen partilerin milletimize neler yaşattığını hatırlayalım. AK Parti'nin öncesindeki koalisyon, biz ülkeyi yönetemiyoruz dediler. Yazarkasa fırlatan esnafı hepimiz hatırlayalım. Artık AK Parti iktidarında devletin gerçek sahibi millettir. Gençlerimiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız için 7 Haziran'dan sonra AK Parti iktidarının olacağına hiç şüphemiz yoktur. Güçlü Türkiye, güçlü Sivas için 400 milletvekili ile meclise gitmemiz gerekmektedir. Dualarınız ve desteğinizle, Türkiye'yi de büyüteceğiz, Sivas'ı da büyüteceğiz.'

‘SİVAS’IN HER TARAFINI

MODERNLEŞTİRİYORUZ’

Diriliş Mahallesi sakinlerine her seçimde AK Parti'ye verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini sunan AK Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin ise konuşmasında, Sivas’ta yaşanan önemli değişim ve gelişimlere değindi.

Şahin, ‘Diriliş Mahallesi her zaman bu davaya destek olmuştur. Onun için Diriliş Mahallesine teşekkür ediyorum. Mahallemiz hızla gelişmekte ve her geçen gün daha da güzelleşmektedir. Sivas'ın her tarafını modernleştiriyoruz. Eski Sivas'ın çehresi çok değişti. Sivas'ta büyük değişiklikler oldu. Sami bey'in döneminde Kent Meydanı, doğalgaz, içme suyu, temiz hava bunlara kavuştu. Dolayısıyla Sivas modern bir şehir haline geldi. Hükümetimiz de Sivas'ta büyük işler yaptı. Hayat standardını artırdı. Bölünmüş yolları artırdı. Şehrimize yakışan bir havaalanı yaptık. Sivas'ın her tarafına barajlar yaptı ve iklim değişti. Hükümetimiz bu seçim öncesinde de birçok müjdeler verdiler. Mevcut yapılan işlerle beraber devam ettikçe Sivas daha da kalkınacak, daha da fayda görecek. Gençlerimiz gelecekten ümitli ve Sivas'ta yaşamayı düşünüyorlar. Sivas'ı daha da yaşanılır hale getiriyoruz. Onun için Sivas'tan göçmek yok, Sivas'ta kalmak ve kalkındırmak var. Üçüncü Organize Sanayi Bölgemizle Sivas daha da kalkınacak daha da gelişecek.’ İfadelerini kullandı.

 ‘EN BÜYÜK DESTEĞİ

BEKLİYORUM’

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu’da konuşmasında AK Parti’ye büyük destek veren Diriliş Mahallesi sakinlerine teşekkür etti. Bu konuda emeği geçen partililere de teşekkür eden Kuzu, aynı şekilde bu seçimde de Diriliş Mahallesi’nden en büyük desteği beklediklerini söyledi.

Kuzu, ‘Diriliş Mahallesi sakinleri 27 sandıkta AK Parti’ye her zaman destek verdi. Bu konuda emeği geçen başta mahalle başkanıma, mahalle yönetim kurulu üyelerime, merkez ilçe yöneticilerine, gönülden teşekkür ediyorum. Diriliş Mahallesinin 7 Haziran seçimlerinde yine en büyük desteği vereceğini gönülden bekliyor ve açılışımıza teşriflerinizden ötürü teşekkür ediyorum.’ Dedi.

Açılışın ardından AK Parti Sivas Milletvekili Av. Hilmi Bilgin, İl Başkanı Ziya Şahin ve Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, parti yöneticileri ile birlikte mahalle halkıyla bir araya geldi. Vatandaşlar, seçim bürosunda Milletvekili Bilgin ve parti yöneticilerine talep öneri ve sorunlarını birebir iletme imkânı buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!