USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hasret Kaldık

Hasret Kaldık

Hasret Kaldık
19-10-2015 16:41
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 8 haftada galibiyet elde edemeyen Medicana Sivasspor, şanssızlığına devam ediyor.

169 gündür galibiyete hasret kalan Medicana Sivasspor, Kasımpaşa’ya da 2-1 yenilerek hayal kırıklığına uğradı.

Taraftarına bu sezon ligde henüz galibiyet sevinci yaşatamayan 6 puanla 15'inci sıradaki Medicana Sivasspor, en son galibiyetini geçen sezonun 29'uncu haftasında, 4 Mayıs'ta Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 3-2 yenerek almıştı.

ŞANSSIZLIĞINI KIRAMADI

Ligde en son geçen sezonun 29'uncu haftasında, 4 Mayıs'ta Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden kırmızı beyazlı ekip, bu karşılaşmanın ardından 169 gündür galibiyet alamıyor Kayseri Erciyesspor galibiyetinin ardından Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, Kardemir Karabükspor, Eskişehirspor, Kasımpaşa’ya yenilen, Kasımpaşa, Trabzonspor, Galatasaray, Osmanlıspor, Çaykur Rizespor, Torku Konyaspor, Antalyaspor ile berabere kalan Medicana Sivasspor, en son Rıoza Çalımbay’lı Kasımpaşa ile yaptığı lig maçında da şanssızlığını kıramadı.

TARAFTAR GALİBİYET İSTİYOR

Medicana Sivasspor’un 169 gündür alamadığı galibiyet kırmızı-beyazlı taraftarları da derinden üzüyor. Taraftarlar, sosyal medyadan Sergen Yalçın’a, futbolculara ve yönetime tepki göstererek, şunları dile getirdiler; ‘Galibiyeti özledik. Hasret kaldık resmen galibiyete. 169 gün olmuş ve biz halen galibiyet alamadık. Takımımızda bir sıkıntı var. Hocamız Sergen Yalçın ya takımı iyi yönetemiyor, yada takımda hakem uyuşmazlıklar var. Biran önce bu sorunun halledilip, galibiyet almaya başlamamız gerekiyor. İnşallah Trabzonspor maçında galibiyet alırız’ ifadelerini kullandılar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!