USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Okan Buruk Devri

Okan Buruk Devri

Okan Buruk Devri
27-10-2015 09:50
Google News


Buruk; ‘Hiçbir şeyi bahane yaratacak durumda değiliz. Puan durumundaki yerini hak etmeyen bir Medicana Sivasspor var. Burada çalışmak gerekiyor. Biz çalışmaya geldik. Hiçbir şeyi problem ve bahane yapacak durumda değiliz. Bursa maçında çıkıp en iyisini yapacağız’ dedi

OĞUZHAN SARZEP

Medicana Sivasspor'un yeni teknik direktörü Okan Buruk, 'Hiçbir şeyi bahane yaratacak durumda değiliz. Puan durumundaki yerini hak etmeyen bir Medicana Sivasspor var' dedi.

Yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkan Buruk, çalışmadan önce futbolcularıyla fotoğraf çektirdi. Daha sonra Okan Buruk spor muhabirlerine açıklamalarda bulundu.

‘PUAN DURUMUNDAKİ YERİNİ

HAK ETMEYEN BİR SİVASSPOR VAR’

Buruk, takımının oyun olarak çok kötü olmadığını belirterek şunları söyledi; ‘Takımın içinde olduğu durum belli. Aslında oyun olarak çok kötü bir yerde değil. Biraz sonuç olarak ve puan sıralamasındaki yer olarak çok iyi bir yerde olmadığımızı biliyoruz. Zaten Sergen hocanın ayrılması ve bizim buraya gelmemiz en baş nedenlerden bir tanesi. Sergen hoca döneminde de aslında oyun olarak iyi işler yaptılar ama sonuca yansımayan, çok fazla beraberliğin olduğu, son 2 haftada mağlubiyetin olduğu bir ortam oluştu. Puan durumundaki yerini hak etmeyen bir Sivasspor var. Oyun olarak baktığınızda çok daha iyiye gidecek ve bundan sonra kazanabilecek, ligde maç kazanamayan bir Sivasspor var. Burada kazanmaya oyuncularımızı tekrar başlatmamız gerekiyor, bunun için buradayız’ dedi.

‘BİRLİK OLMA ZAMANI’

Güzel bir şehre ve kulübe geldiklerini dile getiren Buruk; ‘Daha kurumsal ve oyuncuların mutlu olduğu hem maddi anlamda, hem de manevi anlamda ve gerçekten burada çok başarılı bir yönetim var. Bundan önceki oynadığımız dönemde de gördük, futbolcuyken de gördük. Stada gittiğinizde takımı sonuna kadar destekleyen bir Sivasspor taraftarı var. Tekrar bir arada birlik olma zamanı. Bu zor süreçten hep beraber çıkacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapıp bu içinde olduğumuz kötü durumdan çıkacağız. Takımda eksiklikler ve cezalılar var. Çokta sıkışık bir program, 2 gün sonra maça çıkacağız. Dün antrenmana başladık ama hiçbir bahaneye sığınmadan kazanmak için ne gerekiyorsa Bursa deplasmanında yapacağız. Buna hazırlanıyoruz. Kamp yapacağımız otelde de gerekli çalışmaları yapıp geri kalan süreci de orada sürdüreceğiz’ diye konuştu.

‘HİÇBİR ŞEYİ PROBLEM VE

BAHANE YAPACAK DURUMDA DEĞİLİZ’

Kadroda sıkıntılı bölgelerin olduğunun altını çizen ancak hiçbir bahane yapacak durumda olmadıklarının altını çizen Okan Buruk, şunları konuştu; ‘İyi bir kadro var. Tabii ki sıkıntılı bölgeler var. Özellikle forvet hattında çok fazla hem sakatlıklar, hem de kadro dışı olan oyuncular var. Kadro dışı kalan oyuncularla ilgilide kulübün değerleri her şeyin üzerindedir. Bu kulüp her zaman kendi değerleri üzerinde duracaktır. Bu değerlere uymayan hangi oyuncu olursa kulübün içinde olmayacak. Burada yönetimin aldığı bir karar var ve bu karar da devam edecektir. O anlamda bazı bölgelerde sıkıntılarımız olacak. Özellikle bu hafta stoper bölgesinde bir sıkıntımız olacak ama hiçbir şey bizim için problem değil. Hiçbir şeyi problem ve bahane yapacak durumda değiliz. Bursa maçında çıkıp en iyisini yapacağız.’

‘BURADA ÇALIŞMAK GEREKİYOR,

BİZ ÇALIŞMAYA GELDİK’

Medicana Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’a kendilerine güvendiği için teşekkür eden Buruk; ‘Mecnun başkana teşekkür etmemiz gerekiyor bizlere güvendiği için. Bizde onu çok sevdiğimiz ve güvendiğimiz için buradayız. En önemli nedenlerden biri de bu. Burada çalışmak gerekiyor. Biz çalışmaya geldik. Bende inşallah Sivasspor’la tekrar geçen sene yakaladığım çizgiyi burada da devam ettirmek istiyorum’ dedi.

‘SÖZLEŞME SEZON SONUNA KADAR’

Son olarak sözleşmeyi sezon sonuna kadar yaptıklarını da söyleyen Okan Buruk; ‘Sözleşmeyi sezon sonuna kadar yaptık. Ondan sonra tekrar oturup konuşuruz. Önemli olan bu dönem hem benim istemem hem de kulübün istemesi. Böyle bir şart vardı. Zaten sözleşmeler geçici. Her zaman oturup konuşuyorsunuz. Bir şekilde anlaşıyorsunuz. Benim istediğimde sezon sonuna kadardı. Başkanımızın da isteği aynı şekilde’ ifadelerini kullandı.

EKİP BELLİ OLDU

Okan Buruk'un yardımcılıklarını İrfan Saraloğlu, Stjephan Tomas, Dursun Genç ve Can Okuyucu yapacağı açıklanırken kırmızı beyazlı takım, çarşamba günü oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanı Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve bazı yöneticilerle bir grup taraftar da izledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!