USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Bilgin: Sivas'a Vizyon Katan Projeler Üreteceğiz!

Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Sivas Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin, istişare toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bilgin, Gelecek 5 yıl dönemdeki projeleri kısa bir süre sonra kamuoyuna duyuracaklarını ve, Sivas’a vizyon katacak projelerle şehre hizmete devam edeceklerini belirtti.

29-01-2024 14:20
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ 

Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Sivas Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin, seçim çalışmaları kapsamında MEVA Kafe’de düzenlenen programda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Bilgin’in yanı sıra AK Parti Sivas milletvekilleri Hakan Aksu, Rukiye Toy, İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay, Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya katıldı.

BEN DEĞİL, BİZ ANLAYIŞIYLA ÇALIŞACAĞIZ

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Hilmi Bilgin seçin çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Bilgin adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez basın mensuplarıyla bir araya geldi. Vatandaşları rahatsız etmeden bir seçim dönemi geçireceklerini ifade eden Başkan Hilmi Bilgin, “5 yıl önce milletimizden yetkiyi talep ettiğimizde belediye başkanlığı için vatandaşlarımıza bazı sözler vermiştik. Ben değil biz anlayışı ile çalışacağımıza, ortak akıl ve istişare ile şehrin dinamiklerini esas alarak bu şehrin herkesin şehri olduğu bilinciyle sadece bir kişinin aklına, fikrine bakmadan tüm şehrin dinamiklerini sürece dahil ederek belediye başkanlığı dönemi geçireceğimize söz vermiştik bunu yapmanın gönül rahatlığıyla biz kez daha milletimizin huzurundayız” dedi.

AZ LAF ÇOK İŞ YAPACAĞIZ

5 yıl boyunca tüm kesimlerle şehre dair fikri olan, şehre dair farklı bakışı olan herkesle bir araya gelerek karşılıklı görüşleri dinledik. Az laf çok iş yapacağız. Hiçbir zaman polemiklere girmedik. Hiçbir zaman şehre vizyon katmayacak projelerin içerisinde olmadık. Sadece işimize odaklandık. Sadece hizmetlere odaklandık. Çünkü biz milletimize söz verdik.  Devletimizin ve milletimizin emanet ettiği bir bütçe var. Bu bütçeyi kullanırken asla algı bütçesi oluşturmadan bize emanet edilen hizmet bütçesinin hesabını hem bu dünyada hem de ahirette hesabını vereceğimiz bilinciyle hareket ettik. Hizmetlerin önceliğini belirleyerek, şehrin ihtiyacı olan hizmetleri yöneldik. Algı, reklam, PR hizmetlerine değil daha şehrin ihtiyaçlarını tespit ettik.” diye konuştu.

VATANDAŞIN ZOR GÜNÜNDE YANINDA OLDUK

Özellikle yaşanan salgın dönemi başta olmak üzere vatandaşın zor gününde yanında olduklarını belirten Başkan Hilmi Bilgin, “Projelerimizin önceliğini değiştirerek daha çok sosyal belediyeciliği ön plana alarak zorda olan herkese yetişmenin gayreti içinde olduk. Birçok uygulamamız Türkiye’de ilk olduk. Esnafa, servisçiye, çalışanlara destek başta olmak üzere birçok alanda sosyal belediyeciliği önemsedik. 5 yıl boyunca milletimizden kopmadan, milletin gündemini belediye gündemi yaparak hizmet odaklı, şehri yarına hazırlayacak, Sivas’ı Türkiye yüzyılına birçok projeye imza attık. Yapamadığımız bazı projeler oldu. Deprem ve pandemi nedeniyle ikinci döneme bıraktık. 31 Mart’tan sonra hız kesmeden Sivas’a hizmet noktasında yola devam parolasıyla eser ve hizmet siyasetimize devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!