USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Aklı 3 Puanda

Aklı 3 Puanda

Aklı 3 Puanda
06-04-2022 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Medipol Başakşehir ile oynayacakları maça ilişkin konuştu.

Başakşehir maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Çalımbay, geçen hafta 2-2 berabere kaldıkları Giresun maçını da değerlendirdi.

Çalımbay, Giresun maçına ilişkin; “Giresun’a giderken zor bir karşılaşma oynayacağımızı biliyorduk. Giresunspor’un da puana çok ihtiyacı vardı. Biz de buradan alacağımız 3 puanla yukarıya oynamayı düşünüyorduk. Maçın başında maça da iyi başlayamadık. Sonra düzeldik ve 2 tane de gol bulduk. İyi bir avantaj yakaladık ama ikinci yarı Giresunspor'un her şeyini kullanacağını biliyorduk. Maalesef Pedro'nun sakat olması nedeniyle Kayode'yi orada oynattık. Kayode'de maçta sakatlanın Pedro'yu mecburen oynatmak zorunda kaldık. Pedro ile ilgili düşündüğüm 15 dakika oynatmaktı. Kayode sakatlanınca mecbur kaldık. Kayode oyunda kalsaydı daha farklı şeyler olabilirdi. Tabii ki Pedro 15 dakika elinden geleni yapabildi. Sonra değişiklikler yapmaya çalıştık. Ama maalesef girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Özellikle Mustafa Yatabare ile güzel pozisyonlar yakaladık. Onu değerlendiremedik” dedi.

“EKSİKLERİMİZ OLMASAYDI…”

Maçın 2-0’dan 2-2 olmasına çok üzüldüklerini söyleyen Çalımbay, “Ondan sonra tabi gayet iyi oynamaya başladılar. Her yerden gelmeye başladılar. 2-0’dan 2-2 olması bizi üzdü. Onu korumamız gerekiyordu. Onu daha iyi şekle getirmemiz gerekiyordu. Gol atmamız gerekiyordu. Giresunspor her şeyiyle geliyordu. Arkalarındaki boşluğu değerlendiremedik. Hem sıcak olsun hem de zor bir maç olduğu için her şeye rağmen alınan bir puan iyidir. Eksiklerimiz olmasaydı belki daha farklı bir şekilde maçı bitirebilirdik ama dediğim gibi sadece üzüldüğümüz 2-0'dan 2-2 olmasıydı. Ona da yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.

“BAŞAKŞEHİR’E ODAKLANDIK”

Deneyimli çalıştırıcı Pazar günü Başakşehir ile oynayacakları maça mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyleyerek, “Önümüzdeki Başakşehir maçı çok zor geçecek ama biz o maçtan 3 puan almak için elimizden geleni yapacağız. Tamamen bu maça odaklandık. İyi de hazırlıklar yapıyoruz. Buradan ben çağrı yapmak istiyorum. Taraftarımız stadyuma gelsin ve bize destek olsunlar. Onlara çok fazla ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!