USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bizim Kızlar Süper Lig’de

Bizim Kızlar Süper Lig’de

Bizim Kızlar Süper Lig’de
12-04-2022 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile düzenlenen Kadınlar 1. Lig Play –Off (Süper Lige Yükselme) müsabakaları sona erdi.

Atatürk Spor Salonu’nda 4 gün boyunca gerçekleştirilen Kadınlar 1. Lig Play-Off müsabakalarında takımlar Süper Lig’e yükselmek için kıyasıya mücadele etti.

Heyecan dolu maçlar sonunda Mersin Büyükşehir Belediyespor Kulübü birinci oldu. Müsabakaların ikincisi Sivas Belediyespor ve üçüncüsü Ada Sokağı Spor Kulübü oldu. Dereceye giren takımlar Süper Lige yükselmeye hak kazandılar.

KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Final Grubu maçları sonrası düzenlenen törende takımlara kupa ve madalyalarını Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ile THF Başkanvekili Kenan Gökmen verdi. Kupa ve madalyalarını alan sporcular törende büyük sevinç yaşadı.

FEDERASYON BAŞKANI KUTLADI

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ise, sosyal medya hesabından Sivas Belediyespor hentbol takımı ile çektiği selfieyi paylaşarak, “Tebrikler Sivas Belediyespor Kulübü. Kadınlar Hentbol Süper Ligi’ne hoş geldin Sivas Belediyesi” notunu ekledi. Paylaşım kısa sürede yüzlerce beğeni topladı.

4 MAÇIDA KAZANDILAR

Kadınlar Hentbol 1. Lig A Grubu Play-Off müsabakalarında oynadığı güzel oyunla 4 müsabakayı kazanan Sivas Belediyespor, maçlarda 9 puan topladı ve Play-Off’u 2. sırada tamamladı. Bu netice ile Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’ne yükselen yeşil-beyazlılar büyük sevinç yaşadı. Dar kadro ile büyük başarı elde eden Doğan Ardahanlı’nın öğrencileri kenti sevince boğdu.

ARDAHANLI: “ÇOK MUTLUYUZ”

Sivas Belediyespor Kadın Hentbol takımının tecrübeli antrenörü Doğan Ardahanlı, yaptığı açıklamasında Süper Lig’e yükseldikleri için çok mutlu olduklarını belirtti. Ardahanlı, “Şu bir gerçek, çok iyi oynayarak hak ettik ve geldik Play-Off’a damga vurduk. Sporcularımı canı gönülden kutluyorum. Bizlere destek olan Sivas Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’e ve Sivas Belediyespor Kulübü Başkanımız Hakan Genç’e çok teşekkürler. İnanırsan her şey oluyor. Yeni sezonda ilimizi Süper Lig’de en iyi şekilde temsil edeceğiz inşallah. Şuanda çok mutluyuz. Süper Lig’e yükselmenin sevincini yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
03.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!