USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Mustafa Destici Tarihi Kent Meydanından Sivaslı Seçmenlere Seslendi: Sandıkları Terk Etmeyin!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, seçime bir gün kala tarihi kent meydanından Sivaslılara seslendi. Destici,"Yarın mutlaka sandıkların başında duralım. Hem sandık görevlilerimiz hem de müşahitlerimiz olsun. İlçe ve il kurullarında temsilcilerimiz olacak. Seçim sonuçları kesinleşinceye kadar sandıkları, il ve ilçe seçim kurullarını terk etmeyelim." dedi.

Mustafa Destici Tarihi Kent Meydanından Sivaslı Seçmenlere Seslendi: Sandıkları Terk Etmeyin!
30-03-2024 14:34
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Sivas'ta seçim yarışı devam ediyor. Tarihi kentimizi 5 yıl boyunca yönetecek belediye başkanı yarın gerçekleştirilecek seçimlerin ardından netlik kazanacak.

Bu kapsamda  Büyük Birlik Partisi( BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, seçime 1 gün kala partisinin belediye başkan adayı Adem Uzun'a destek olmak için Sivas'a geldi. Sivas tarihi kent meydanında vatandaşlara hitap eden Destici, seçmenlerde seçim sonuçları açıklanan kadar sandıkları terk etmemeleri uyarısında bulundu. 

Konuşmasına partisinin ilkelerini sıralayarak başlayan Destici,"3 aydır devam eden çalışmalarımızın meyvesini İnşallah yarın alacağız. Yaklaşık 100’ün üzerinde il ilçe ve belde ziyaret ettim. Ama en çok ziyaret ettiğim yer Sivas ve ilçeleri oldu. Belediye Başkan adayımız Adem Uzun’un çalışmalarıyla Sivaslı kardeşlerimizin gönlüne ve kalbine girmeyi başardı. Yapılan son anketlerde de açık ara önde olduğumuzu görüyoruz. İnşallah bunu yarın resmi olarak da bu sonucu alacağız. Bizim amacımız ülkemize hizmet etmek. Biz; 1 ilkeli belediyecilik diyoruz. Büyük Birlik Partisi’nin ilkeli belediyecilik anlayışında önce devletin bekası, ülkenin bütünlüğü, milletin istikbali bununla beraber adaletli, ahlaklı ve dürüst bir yönetim ilkesi vardır.  Türkiye’nin 81 ilinde iddialı bir şekilde Büyük Birlik Partisi seçimlere katılıyor. Biz nerede bize yetki verilirse oralarda ilkelerimizle hareket edeceğiz. İkinci ilkemiz ise, şeffaf bir belediyecilik vaat ediyoruz. Yani vatandaşın parası nerden geliyor, nereye gidiyor belediyenin parası kimlere harcanıyor bunları vatandaşımız net bir şekilde bilecek. Devletin, vatandaşın, belediyenin bir kuruşunu israf etmeyeceğiz. Bir kuruşunu haksız bir şekilde başkasına yedirmeyeceğiz. Üçüncü olarak biz aynı zamanda temiz bir belediyecilik vaat ediyoruz. Hem sokak ve caddelerimizin temizliği, hem güvenliği, hem sokak köpeklerinden ilçelerimizi kurtaracağız. Temizlikten kastımız sadece bu değil. Biz aynı zamanda bize teslim edilen belediyeleri doğru ve dürüst bir şekilde yöneteceğiz" ifadelerini kullandı. 

 "BELEDİYELERE GELDİĞİMİZDE BZ DEĞİL VATANDAŞLAR KONUŞACAK"

Sözlerine Cumhur İttifakı'nın bir parçası olduklarını hatırlatarak başlayan BBP lideri, "Büyük Birlik Partisi, Cumhur İttifakının bir parçasıdır. Bu seçimlerde de bu hassasiyeti gözetiyoruz. Büyükşehir Belediyelerinin tamamında ittifak halinde seçime gidiyoruz. Ancak ilçelerde, beldelerde, İl genel meclisi üyeliklerinde, belediye meclisi üyeliklerinde kendi adaylarımızla seçime giriyoruz. Kazandığımız yerlerde adaylarımızla beraber tekrar gelip oradaki vatandaşlarımızın dertlerini dinleyeceğim. O zaman geldiğinde biz değil vatandaşlarımız konuşacak. Sivas’ın kadını konuşacak. Ne eksikse hepsini teyit edip bunların tamamını bir bir gerçekleştireceğiz. Belediyenin imkânlarıyla yapabildiklerimiz yapacağız yetmediği yerde hangi makamdan destek gerekiyorsa alıp Sivaslı vatandaşlarımızın hizmetine getireceğiz" dedi. 

"SANDIKLARI BOŞ BIRAKMAYIN"

Sivaslı vatandaşlardan oy sayma işlemi bitene kadar sandık başından ayrılmamalarıni söyleyen Mustafa Destici, "Yarın mutlaka sandığa gidip oylarımızı kullanmalıyız. Mutlaka sandıkların başında duralım. Hem sandık görevlilerimiz hem de müşahitlerimiz olsun. İlçe ve il kurullarında temsilcilerimiz olacak. Seçim sonuçları kesinleşinceye kadar sandıkları, il ve ilçe seçim kurullarını terk etmeyelim" ifadelerine yer verdi. 

Destici konuşmasını diğer parti adaylarına başarılar dileyerek bitirdi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Mustafa ışık
Mustafa ışık 1 ay önce
İyi adam cikatsaniz verirdi enik cücük olmasın
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!