USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

ÇETİN’DEN GOL UYARISI!

EMS Yapı Sivasspor’un hocası, milli arada gol üzerinde durdu.

ÇETİN’DEN  GOL UYARISI!
24-11-2023 12:10
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

EMS Yapı Sivasspor, ligin 13. hafta maçında sahasında karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Servet Çetin dünkü antrenmanda futbolcularına uyarılarda bulundu. Milli arada yoğunluklu olarak gol atma üzerinde çalışan Sivasspor’da Servet Çetin, topa sahip olmanın yanı sıra hızlı pas akışının önemine de dikkat çekti. Çetin, özellikle ön taraftaki isimlerin çok daha hareketli oynamalarını ve gol atmalarını istiyor. Çetin, “Sadece bu maça odaklanıp kazanacağız. Başka bir alternatif yok. Hiçbir bahaneye yer yok. Zor bir maç olacak ama bunun üstesinden geleceğiz. Tek sorunumuz topu kaleye sokamamak. Bunu da Trabzon maçında başaracağız. Tek yapmanız gereken gol atmak” diyerek oyuncularını motive ettiği öğrenildi.

MİLLİ ARAYI İYİ DEĞERLENDİRDİ

Çetin, lige verilen arayı ise adeta kısa bir kamp süreci gibi değerlendirdi. Milli oyuncuların takıma katılmasıyla taktik idmanlara yoğunlaşırken, Servet hoca pazartesi günü Trabzonspor karşısında daha iyi ve daha hızlı oynayan bir takım görmek istiyor.

İDMAN KIRAN KIRANA GEÇTİ

Kırmızı-Beyazlılar, Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri’nde soğuk havada yaptığı antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Isınma koşusuyla başlayan antrenman, 3 grup halinde top kapma, pas ve şut çalışmasıyla devam etti. Daha sonra çift kale maç yapılırken, antrenman maçı kıran kırana bir tempoda geçti. Futbolcularına sık sık uyarılarda bulunan Servet Çetin, istediklerini tek tek anlattı.

RODRİGUES İDMANA ÇIKTI

Lüksemburg Milli Takımı’ndaki performansıyla dikkat çeken Gerson Rodrigues, antrenmanda yer aldı. Moralli bir şekilde takıma katılan başarılı oyuncunun, Trabzon maçında ilk 11’de olma ihtimali hayli yüksek gözüküyor.

SİVAS SON 5 MAÇI KAYBETMEDİ

Yiğidolar, son yıllarda evinde Trabzon maçında zorluk çekmiyor. Öyle ki Bordo-Mavili rakibiyle Sivas’ta oynadığı son 5 lig maçının hiçbirini kaybetmeyen Kırmızı-Beyazlılar, 3 beraberlik ve 2 galibiyet aldı. Geçen sezonki maçta Yiğidolar evinde 4-1 kazanmıştı. Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı ise çalıştırdığı takımlarla Sivasspor’a konuk olduğu son 6 maçı da kazanamamıştı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!