USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivaslılar  Cömertliğini Bir Dez Daha Gösterdi

"Özgür Filistin'in Yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyası kapsamında Sivas Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı  Sivas Şubesince Kur’an kurslarında farklı zamanlarda hayır kermesleri düzenlendi.  Düzenlenen kermesler ile Filistin’e 1 milyon 350 bin TL yardım toplandı.

Sivaslılar  Cömertliğini Bir Dez Daha Gösterdi
28-12-2023 10:01
SİVAS
Google News

Ömer ÜN

Sivas Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya “Özgür Filistin’in Yanındayız” kampanyasına destek olmak amacıyla Kur’an kurslarında kermes düzenleyen Kur’an Kursu öğreticilerine kurslarında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfınca (TDV), "Özgür Filistin'in Yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyası kapsamında İl Müftülüğü ve TDV Sivas Şubesince Kur’an kurslarında farklı zamanlarda hayır kermesleri düzenlendi.  Düzenlenen kermesler ile Filistin’e 1 milyon 350 bin TL yardım toplandı.

İl Müftüsü Altunkaya desteklerinden dolayı Kur’an kursu öğreticilerini kurslarında ziyaret ederek, kurs adına hazırlanan "Takdir Belgeleri"ni takdim etti.  Altunkaya, hayır kermesine destek sağlayan kurs öğrencilerine ve hayırsever Sivas halkına da katkılarından dolayı teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!